Print & Design studio Stella

Cashback & Shopping Points

  • 5% + 6 Na tvoj iznos kupovine (neto)
  • Cashback i Shopping Points dobivaš proporcionalno od prve lipe. Navedena količina SP-a odgovara kupovini u iznosu od 12000 RSD .
  • PRIHVATA SE myWorld Card B2B

Kontakt

Opis

Kod nas u Print & Design Studiu Stella možete štampati sve što Vam je potrebno za predstavljanje Vašeg preduzeća. Vizit karte, brošure, flajere, memorandume, plakate, koverte, reklamni materijal: upaljači, olovke, privesci, zidni kalendari, stoni kalendari, satovi, majce, kačketi, adresari, rokovnici su samo neki reklamni proizvodi koji će upotpuniti vizuelni indentitet Vaše firme.
GRAFIČKI DIZAJN

Ukoliko je Vaša firma nova na tržištu onda kod nas možete uraditi idejno i grafičko rešenje za vizuelni indetitet Vaše firme ili pak redizajn postojećeg. Izrada logo-a, zaštitnog znaka, brendiranje, web-dizajn, su oblasti grafičkog dizajna sa kojima smo mi u svakodnevnoj sprezi samim tim smo i upućeni u to kako Vaša firma treba da izgleda i kako vizuelno komunicirati sa Vašim klijentima a kako izboriti se sa konkurencijom.

Ne možeš da pronađeš svoju kupovinu kod partnera Print & Design studio Stella?

* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.