AUTO KUĆA ,,ZELENI TALAS,,

Cashback & Shopping Points

  • 3% + 4 na 12000 RSD kupovine
  • PRIHVATA SE myWorld Card B2B

Kontakt

Opis

Tehnički pregled ZELENI TALAS poseduje ime, tradiciju i veliki broj zadovoljnih klijenata. Nalazi se u Beogradu, na opštini Čukarica, u naselju Filmski grad, u ulici Ratka Mitrovića 169.
Kod nas možete produžiti registraciju i registrovati sve vrste motornih vozila, mopeda, motora, prikolica, traktora, kamiona, autobusa i sve ostalo što poželite.
Sam tehnički pregled i zaposleni imaju za cilj da usluge tehničkog pregleda, produženja registracije, osiguranja vozila pruže u najkraćem mogućem roku.
Na našem tehničkom pregledu dobićete registracionu nalepnicu bez odlaska u MUP.
Nova usluga u 2018 godini – dekarbonizacija motora, dezinfekcija klime i unutrašnjosti vozila svetski poznatom i priznatom mašinom Mitsubishi Motors Corporation iz Japana.
Da bi motor radio kao i prvog dana, tu je dekarbonizacija motora, uklanjanje gareži iz motora i višegodišnje naslage u sistemu usisa vazduha i izduvnih gasova.Dezinfekcija klime i unutrašnjosti vozila ozonom je moćan antimikrobni proces koji zahvaljujući svom oksidacionom svojstvu neutrališe bakterije, buđ, mirise, parazite i viruse.
Plaćanje registracije vozila možete obaviti u gotovini, platnim karticama i odloženo na 6 mesečnih rata čekovima građanja bez kamate.
AK ZELENI TALAS učestvuje i u akciji AMSS i Ministarstva unutrašnjih poslova „Ispravno vozilo-bezbedno vozilo“ gde kako dugogodišnji tako i novi klijenti mogu proveriti ispravnost svog vozila, jer je ispravnost vozila najbitnija „karika“ u opštoj bezbednosti na putevima.

Ne možeš da pronađeš svoju kupovinu kod partnera AUTO KUĆA ,,ZELENI TALAS,,?

* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.