PRINCIP Restoran

Cashback & Shopping Points

  • 3% Cashback + 8% Na iznos tvoje kupovine
  • PRIHVATA SE
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Kontakt

Opis

Od samog nastanka ideje, znali smo da postoje određeni principi na osnovu kojih ćemo graditi svoj restoran. Obaveza je postala još veća kada je prste umešao boemski duh Gardoša.
Nismo imali drugog izbora. Princip je iz principa morao da postane mesto od koga će se svaki gost opraštati sa osmehom i kome će se rado vraćati.
Zato smo u jedinstveno iskustvo spojili ukusnu hranu u kojoj i sami uživamo, najbolja vina koja mogu da oboje bilo koji dan i noći ispunjene muzikom i pozitivnom energijom.
Naravno, najsrećniji smo kada je Vaše raspoloženje sjajno baš zbog Principa.
Dobrodošli!


From the moment we came up with the idea, we knew there were certain principles we will build our restaurant upon. This duty became even greater when the bohemian spirit of Gardoš became a significant part of the story.
We had no other choice. “Princip” had to become a place that puts a smile on the face of each and every guest it hosts. A place everyone wants to come back to after they’ve visited once.
That’s why we created a unique experience by combining delicious food we enjoy ourselves, the best wines that can color any day and nights full of music and positive energy.
Of course, your satisfaction is what makes us the happiest!
Welcome!

Ne možeš da pronađeš svoju kupovinu kod partnera PRINCIP Restoran?

* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.