Ordinacija Primarijus Novi Sad

Cashback & Shopping Points

  • 3% Cashback + 8% Na iznos tvoje kupovine
  • PRIHVATA SE
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Kontakt

Opis

Uložili smo znanje i dugogodišnje iskustvo sa željom da našim korisnicima pružimo kvalitetnu, brzu i efikasnu zdravstvenu uslugu.

Konceptom lekara porodične medicine trudimo se da porodični lekar bude najbolji prijatelj Vaše porodice, a pacijenta sagledavamo u celini, ne fokusirajući se samo na bolesni organ ili dijagnozu.

Naše zdravstvene usluge obuhvataju populaciju adolescenata, odraslih i seniora. Usluge koje pružamo obuhvataju prevenciju, dijagnostiku i terapiju oboljenja. Zdravstveno vaspitnim radom i promocijom zdravih stilova života radimo na unapređenju i očuvanju Vašeg zdravlja u čemu imamo preko 20 godina iskustva.

Pacijent zauzima centralno mesto u našem radu. Pružamo visok kvalitet lečenja i nege u ordinaciji i u kućnoj poseti bez obzira na uzrast, rasu, pol, etničku pripadnost, veroispovest, invaliditet, seksualno opredeljenje, jezik i vrstu bolesti.

Ne možeš da pronađeš svoju kupovinu kod partnera Ordinacija Primarijus Novi Sad?

* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.