GOLDEN MOUNTAIN DOO

Cashback & Shopping Points

  • 2,5% Cashback + 6% Na iznos tvoje kupovine
  • PRIHVATA SE
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Kontakt

Uslovi

Ne ostvaruju se popusti kad se vrši iznajmljivanje preko sajtova kao što su booking.com gde se takođe reklamiramo jer tamo već postoje popusti koje dajemo našim gostima. Znači Cashback i Shopping Points se mogu ostvariti samo u slučaju dierktinh rezervacija na broj telefona ili putem mejla.

Opis

Apartmani GOLDEN MOUNTAIN se nalaze locirani u Hotelu Milmari Risort, smeštenog u Vikend naselju u najlepšem delu planine Kopaonikna regionalnom putu Kopaonik-Raška. Naši gosti imaju sve prednosti korišćenja hotelskih kapaciteta po nešto pristupačnijim cenama. Ovakav pristup daje našim gostima fleksibilniji odmor gde neće biti strogo vezani za svakodnevne aktivnosti u hotelu već da sami planiraju kada će i u kojoj meri plaćati usluge koje imaju u hotelskom kompleksu. Kopaonik je planina koja ima mnogo toga da ponudi svojim gostima i van zimske sezone. Aktivnosti koje mi organizujemo za naše goste su deo paketa koje nudimo našim gostima u formi "aktivnog odmora". U tim paketima nudimo: rafting na reci Ibar, paraglajding, vožnju "off road" vozilima, biciklističke ture sa vodičima ili samo iznajmljivanje bicikla, pešačke ture, streličarstvo, amatersko planinarenje i alpinizam, kao i posete obližnjim manastirima. Za veče grupe ostvaruju se popusti za sve aktivnosti, što čini ove aktivnosti savršene za "team building" vikende ili seminare.
Mi smo mlada firma koja je fokusirana na izdavanju apartmanua u ski centru Kopaonik, međutim imamo jasnu sliku kako da našim gostima učinimo boravak što ugodnijim. Svi naši apartmani su moderno opremljeni sa prelepim i jedinstvenim pogledom.
 Našim gostima su na raspolaganju svi sadržaji Wellness centra. Stručno i uvek ljubazno osoblje će se potruditi da kroz korisne savete o upotrebi sadržaja wellness-a. Na raspolaganju su bazen, Finska sauna, Ruska banja, Hamam – parno kupatilo, Slana soba, Tepidarijum, kao i razne vrste terapeutskih i relaks masaža.  
Naši apartmani su gostima dostupni tokom cele godine. Slobodno nas kontaktirajte kako bismo napravili za Vas najbolji i najpovoljniji paket za odmor.

Ne možeš da pronađeš svoju kupovinu kod partnera GOLDEN MOUNTAIN DOO?

* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.