TONUS GYM Fitness klub

Cashback & Shopping Points

  • 3% + 4 na 12000 RSD kupovine
  • PRIHVATA SE myWorld Card B2B

Kontakt

Uslovi


Cashback program ne vazi na lokaciji Novi Beograd

Opis

Prvi fitnes centar pod imenom Tonus Gym je otvoren u junu 2016. godine. 
Vlasnici su svoje bogato iskustvo, stečeno vodjenjem fitnes klubova još od 2005. godine, iskoristili kako bi napravili sasvim novi koncept, prilagodjen zeljama i potrebama savremenih vežbača.

Osnovne karakteristike Fitnes centara Tonus Gym su najkvalitenije profesionalna oprema, visoko stručno osposobljeni treneri, savremeno opremljen prostor i prijatna atmosfera.
Usluge i program Fitnes centara Tonus Gym namenjene su rekreativcima, profesionalnim sportistima, amaterima i osobama kojima je potrebna rehabilitacija nakon povreda. Fitnes centri Tonus Gym su opremljeni najboljim kardio mašinama i velikim brojem mesta za vežbanje. Poseduju multifunkcionalne sale (integrisan prostor za vežbanje), monitore za praćenje TV programa, muške i ženske svlačionice sa velikim brojem garderobnih ormarića, tuševa i toaleta. U fitnes centrima se nalaze i barovi u kojima se može popiti voda, kafa, sok od ceđenog voća i proteinski šejkovi vrhunskog kvaliteta.
Tonus gym Batajnica je savremeno opremljeni fitnes centar koji se nalazi u ulici Kralja Mihaila Zetskog 6. Prateci svetske trendove svakodnevno razvijamo vrednosti zdravog života, stvaramo dobru energiju na treninzima i zajedno sa Vama radimo na vašim željenim rezultatima.
Naša teretana opremljena je savremenim Techno gym, Hammer strenght i Nautilus spravama i velikim brojem kardio trenazera na kojima možete vežbati samostalno ili sa personalnim trenerom uz prelepi pogled na zelenilo i prirodu obližnjeg parka.
U fitnes sali od 200m2 sa odličnom rasvetom i sjajnim ozvučenjem možete vezbati neki od Les Mills programa (Body Pump, Body Balance, Body Attack, Body Combat) i Jogu.
http://tonusgym.com/batajnica/


Tonusgym Zemun Polje je novootvoreni fitnes centar u Zemun polju, koji se prostire na 650m2. U našem Klubu posedujemo salu za grupne treninge od 150m2 sa džakovima za boks, rekvizitima i gumiranom podlogom. Oprema je poslednje generacije Hammer Strenght, David gym, Cybex i Techno Gym. Usluga i program su namenjeni rekreativcima i profesionalnim sportistima. Naš tim čine visoko obrazovani stručnjaci iz oblasti fitnesa, bodybuilding-a i ostalih sportskih oblasti.
http://tonusgym.com/zemun-polje/

Ne možeš da pronađeš svoju kupovinu kod partnera TONUS GYM Fitness klub?

* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.