PET SHOP TRKALIŠTE

Cashback & Shopping Points

  • 3% Cashback + 8% Na iznos tvoje kupovine
  • PRIHVATA SE
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Kontakt

Opis

Pet shop Trkalište nudi najveći izbor hrane, opreme i kozmetike za pse, mačke i druge vrste kućnih ljubimaca u Šapcu. Iz naše ponude posebno izdvajamo raznovrsne sitne životinje, kao što su: patuljasti zečevi, hrčkovi, papagaji tigrice, leminzi i druge. Kvalitetna i redovna ishrana je od presudnog značaja za zdravlje i savršen izgled ljubimca. Nezavisno da li Vaš pas ili maca više vole suvu hranu, konzerve ili sosiće, pet shop Trkalište je prava adresa za Vas. U našem asortimanu hrane za pse i mačke nalaze se vodeći svetski brendovi:
-Royal Canin
-Trainer
-Josera
-Friskies
-Ok hrana
-Clas preference
Pet shop Trkalište nudi Vam veliki izbor hrane i za druge vrste životinja: zečevi, glodari, ribice, kornjače... Osim hrane vrhunskog kvaliteta, možemo da ponudimo kompletnu opremu za životinje: transporteri, ogrlice, povoci za pse, posipi za mačke, posude za hranu, četke i još mnogo toga po pristupačnim cenama. Iz naše ponude izdvajamo kvalitetne Skudo Transportere koji su priznati od većine avio kompanija i ispunjavaju sve uslove avio saobraćaja, po povoljnim cenama. Takođe, kod nas možete nabaviti nove kvalitetne kaveze za patuljaste zečeve i druge sitne životinje. Ukoliko želite da obradujete Vašeg mališana, svratite do pet shopa Trkalište i izaberite mu savršen poklon u vidu kućnog ljubimca. Između ostalog, u našoj ponudi nalaze se patuljasti zečevi, hrčci, papagaji, leminzi, kao i kompletna oprema i hrana za kvalitetan život njegovog novog drugara. Pet shop Trkalište nudi veliki izbor patuljastih zečića lavlja glava raznih boja, čiji su kvalitet i zdravstveno stanje zagarantovani. Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati na broj telefona 064/223-22-77 ili posetiti Facebook stranicu: Patuljasti kunici Lavlja glava. Sa željom da izađemo u susret što većem broju kupaca, nudimo promotivnu cenu džaka hrane od 10kg za 999 dinara. Takođe, za sve porudžbine preko 2.000 dinara vršimo dostavu na teritoriji grada Šapca. Radno vreme:
ponedeljak – subota od 08-20h Pet shop Trkalište, Jovana Cvijića 26, preko puta TC Roda (na ćošku raskrsnice sa semaforom), Šabac

Ne možeš da pronađeš svoju kupovinu kod partnera PET SHOP TRKALIŠTE?

* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.