Optika OPTILAND

Cashback & Shopping Points

  • 5% Cashback + 10% Na iznos tvoje kupovine
  • PRIHVATA SE
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Kontakt

Opis

Samo osobe koje su delimično ili potpuno izgubile čulo vida, potvrdiće Vam koliko je ustvari dobar vid važan, i koliko znači prilikom obavljanja svakodnevnih životnih aktivnosti. Stoga, svoju profesionalnu karijeru posvetili smo pružanju stručnih usluga u oblasti optike i oftalmologije.

NAŠE USLUGE

BESPLATNA KONTROLA DIOPTRIJE
Pre samog početka nošenja naočara ili stavljanja novih, neophodno je najpre izvršiti detaljnu dijagnostiku, kako biste dobili naočare koje će biti baš po meri Vašeg oka. Raspolažemo najsavremenijim dijagnostičkim aparatima, pomoću kojih Vam nudimo besplatnu kontrolu dioptrije. Pregled će odraditi naše stručno osoblje, sa višegodišnjim radnim iskustvom u oblasti oftalmologije.

IZRADA STAKALA
Po veoma atraktivnim cenama, izrađujemo različite tipove stakla, i rado ćemo Vas posavetovati o adekvatnom izboru, naročito ako je Vaš budžet ograničen. Izrađujemo:
– obična, plastična stakla, koja su lagane strukture i otporna na lomljavu,
– foto senzitivna stakla (fotogray i fotobrown) sa UV zaštitom, koja u zatvorenom prostoru izgledaju kao i obična stakla, međutim, prilikom izlaganja suncu ona potamne, i tada naočare za dioptriju, dobijaju funkciju i naočara za sunce,
– bifokalna, trifokalna ili multifokalna stakla, koja omogućavaju jasan vid na više različitih rastojanja, jer su stakla podeljena na više delova tj. na jednom komadu stakla nalazi se više tipova dioptrije.

RAMOVI I POPRAVKA NAOČARA
Onaj lepši deo obaveze oko nošenja naočara jeste i izbor odgovarajućeg okvira za stakla. Posedujemo bogat izbor ramova renomiranih svetskih proizvođača, koje nudimo u gotovo svim bojama, dimenzijama i oblicima. Svi ramovi su izuzetnog kvaliteta, i možete ih pronaći u veličinama za odrasle, ali i za decu. Stojimo Vam na raspolaganju za sve konsultacije oko odabira pravog rama, koji će se uklopiti u Vaš stil, oblik i širinu lica.
Naočare kupljene kod nas, ali i na drugom mestu, možete doneti kod naših optičara na popravku, i već u najkraćem roku, dobićete naočare koje ćete ponovo moći, bez problema da nosite i uživate u čitanju knjige, gledanju televizije ili u prelepom pejzažu.

Ne možeš da pronađeš svoju kupovinu kod partnera Optika OPTILAND?

* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.