Veneti Suites

Cashback & Shopping Points

  • 3% Cashback + 6% Na iznos tvoje kupovine
  • PRIHVATA SE
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Kontakt

Opis

Smešten u samom srcu Beograda, Veneti apartmani imaju odličnu ocenu lokacije od čak 9.8 prema portalu Booking.com. Apartmani se nalaze na opštini Stari Grad, samo 500 metara od Trga Republike, a opremljeni su klimatizovanim sobama, sa bežičnim internetom na čitavom posedu. Hram Svetog Save je samo dva kilometra od apartmana, Beogradski sajam 3.2 kilometra, dok je aerodrom Nikola Tesla udaljen 14 kilometara.
Opština Stari Grad je idealno mesto za putnike koje interesuje noćni život, hrana i istorija. Ovo je omiljeni deo beograda, prema nezavisnim ocenama.
Veneti apartmani su ocenjeni kao mesto u kome posetioci za uloženi novac dobijaju najveću vrednost, u poređenju sa ostalim smeštajima u Beogradu.
Apartmani su dobili ime po indoevropskom narodu Venecijanci, koji su naseljavali prostor severnoistočne Italije, oko današnje Venecije. Reč veneti je izvedena iz korena reči Wen, koja je označavala težnju za uspehom ili ljubavlju.
Istoričar Herodot u jednom delu pominje Venecijance na Jadranskom moru, a u drugom Veneti Ilirce, a čija je kultura bila slična vizantijskoj. Ovo je nateralo istoričare da traže bliske veze između tadašnjih Vencijanaca i Ilira koji su naseljavali ovo područje.
Skadarlija je najlepša priča Beograda. Skadarlija je prometna ulica, u urbanom komšiluku, bivše sedište grada Beograda. Locirana je u centru grada, samo nekoliko stotina metara od Veneti apartmana, na Starom Gradu, i smatra se boemskim četvrti Beograda, slično kao pariski Monmaartr. Posle Kalemegdana, Skadarlija je druga najposećenija turistička atrakcija Beograda.
Ovaj hotel ima jednu od najbolje ocenjenih lokacija u Beogradu. Gosti su srećniji kod nas nego u nekim drugim hotelima u okolini.
Dobrodošli u Veneti apartmane, mi pričamo vaš jezik.
 

Ne možeš da pronađeš svoju kupovinu kod partnera Veneti Suites?

* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.