MIR - MAR

Cashback & Shopping Points

  • 1% Cashback + 8% Na iznos tvoje kupovine
  • PRIHVATA SE
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Kontakt

Opis


             Duh Italije u Vašem domu.  
 
     Naš nameštaj je napravljen od punog drveta, rađen po starim zanatskim tehnikama i svaki pojedinačno "postareo". Naša kreativnost u projektovanju je duša u procesu pravljenja našeg nameštaja. Jedan metod jasno izbalansiran u kome kvalitet naših stolara ulazi u harmoniju originalnosti između kancelarije i radionice - što daje pečat zanatstvu. Autentičnost može doći u bilo kojoj formi, boji, okovima i završnom traženom obradom.
     Garantujemo da je sav nameštaj koji pravi Mir-Mar napravljen od punog drveta. Preporučujemo da se naš nameštaj briše vlažnom, ne mokrom krpom, izbegavajući apsolutno upotrebu hemijskih sredstava.
     Ne mogu se dostići vrhunski rezultati, ako se ne ulazi u najsitnije detalje materije još od samog početka. Zato mi koristimo samo najbolju građu iz Šumadije staru više od 150 godina i tako poštujemo najozbiljnija pravila na polju odbrane ambijenta i ekologije. Svaki komad našeg nameštaja se razlikuje jedan od drugoga u sitnim detaljima, što u kombinacijama sa našim okovima i finalnom obradom, gde se kriju najveće tajne obog zanata, daje autentičnost svakom komadu pojedinačno, a to je posebno bogatstvo. Izbor starog drveta i završna obrada sa prirodnim materijalima je način rada koji garantuje Mir-Mar pravi nameštaj koji je namenjen da ostane sačuvan u vremenu i svojoj lepoti. Od drveta koristimo naše sorte, hrast lužnjak, hrast granicu, orah, trešnju i u nešto manjim količinama šljivu, krušku i dunju. Svaki komad pre farbanja prolazi poseban tretman "čišćenja", a to znači eleminisanje svake mogućnosti života u dasci (žižak i ostali paraziti). Drvo je živo i nastavlja život, zbog ovoga je moguće primetiti male pokrete koji prouzrokuju spoljnji faktori kao što je temperatura i vlažnost vazduha u ambijentu. Prisutnost, na nameštaju koji ima vene i čvorove, eventualnih malih pokreta koji se moraju proveriti vremenom, ne predstavlja defekt već svedoči o prirodnosti.
     Mi smo razumeli pre svih koliko je važno imati privatnost u svom domu. Zato nije bitno da li se radi o modernom, klasičnom ili starom ambijentu, mi do kraja analiziramo koji tip i toplinu nameštaja Vam preporučujemo. Mi Vam otvaramo život pun radosti, intime i zaštite u ukusu jednog negovanog i elegantnog stila, koji ogleda naš smisao za estetiku u najsitnijim detaljima. Ko izabere nas, može da računa na slobodan izbor modela i boja i u komoditetu praktičnih situacija za sve dane i sve ambijente u privatnom, kao i profesionalnom prostoru. Staro zanatstvo je idealno za lepotu koja će da izgradi želju za stanovanjem što će zadovoljiti i najstrožeg dizajnera.
     Poseban akcenat dajemo na dnevnu zonu jer daje harmoniju i eleganciju u kući. I na ovom polju mi nudimo razne mogućnosti sa stilom i praktičnoćšu. Garantujemo da je sav nameštaj koji pravi Mir-Mar napravljen od punog drveta. 
   
Mi smo odakle sve počinje - iz kuće. Vaš dom, vaš jedinstveni svet srdačnosti, ličnosti i bogatstva.

Ne možeš da pronađeš svoju kupovinu kod partnera MIR - MAR?

* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.