Cashback & Shopping Points

  • 1% + 1 Na iznos tvoje kupovine
  • Cashback i Shopping Points dobijaš proporcionalno od prvog dinara. Navedeni broj SP odgovara kupovini u iznosu od 12000 RSD.
  • PRIHVATA SE myWorld Card B2B

Kontakt

Opis

Spice Up Shop Beograd može da Vam ponudi:
- jedinstven asortiman začina najvećih svetskih kuhinja u Beogradu
- preko 100 različitih začina i 30 mešavina zači na iz celog sveta
- začine bez dodatih aroma, konzervansa, veštačkih boja i pojačavača ukusa
- poklon pakovanja
- stalne akcije i specijalne ponude
Pozivamo Vas da uživate u SPICE UP začinima i da eksperimentišite što više. Mi smo tu za vas sa jedinstvenim izborom bilja, začina i mešavina začina da podržimo vašu kreativnost.
Mi smo porodična firma vodjena idejom visokokvalitetnog do sada nevidjenog asotimana začina iz celog sveta na jednom mestu.
Spice Up je nastao po ugledu na slične prodavnice širom sveta u koje smo odlazili tokom naših dužih i kraćih boravaka u inostranstvu.
Naša ideja je da učinimo lako dostupnim sve prepoznatljive, tradicionalne ali i aktuelne začine koji se koriste u najvećim svetskim regionima i njihovim kuhinjama (Indija, Kina, Meksiko i Juzna Amerika, Severna Afrika i Maroko, itd).
U vreme kada se sve više posvećuje pažnja ishrani i samom pripremanju hrane, kada su srušene barijere šta se sa čim “slaže”, kada je eksperimentisanje sa ukusima i sastojcima svakodnevnica ne samo za vrhunske šefove kuhinja nego i za sve nas koji pripremamo obroke u našim domovima, mi želimo da budemo tu da podržimo kreativne ideje i ponudimo raznolikost ukusa i začina.
Iako je Spice Up pionirski projekat i još na samom startu, mi verujemo da možemo da ostvarimo uspeh koji podrazumeva zadovoljne i inspirisane korisnike naših začina.
 

Ne možeš da pronađeš svoju kupovinu kod partnera Spice Up?

* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.