RESTORAN BITOLJ

Cashback & Shopping Points

  • 3% Cashback + 8% Na iznos tvoje kupovine
  • PRIHVATA SE
    Scan & Go
    myWorld Card

Kontakt

Opis

“Ne zna se ko je izmislio kafane. Možda je i bolje što je tako. Možda bi u ime zahvalnosti pripadale njemu, a one su zapravo sazidane i pripadaju svim ljudima ovoga sveta. Zato i jesu deo života mnogih, najviše onih koji nikada nisu krili da im je kafana druga kuca” .

Kafane su bile mesto gde su se organizovale zabave, balovi, muzičke svecanosti, likovne izložbe, berza, gde su se pisale žalbe na sudske odluke, osnivali sportski klubovi... Tačno se znalo zašto se u koju kafanu odlazilo – da li zbog slušanja pesme, supe ili čorbe, rakije ili vina, ili da bi se videla neka značajna ličnost kafana je bila i ostala institucija i nema nijedne oblasti iz društvenog i privrednog života koja se nije odvijala baš u njoj.

 Kafana "Bitolj" sa tradicijom koja datira od 1939 god. i tradicijom dugom preko 79 godina , 4-om generacijom vlasnika je prijatno mesto za druženje.
Iako renovirana,održala je bas taj stari duh kojim su zračile stare kafane prošlog veka.Sa starim specijalitetima,kuvanim jelima i roštiljem koje smo zadržali u našem jelovniku kao i par makedonskih specijaliteta iz jelovnika koji će konstantno biti proširivan,ponuda je više nego dovoljna i napravljena za svačji ukus.
Gosti kažu cene su i više nego pristupačne za kvalitet koji se dobija.

O kvalitetnim rakijama,vinima,pivu i domaćinskoj atmosferi ne treba se posebno šta govoriti osim ŽIVI BILI I IZVOLITE U GOSTE...

 "Kafana je,zapamtite to dobro, i setite se toga kada budete kročili u nju-hram moderne evropske civilizacije!"

 U ponudi je veliki izbor dnevnih gotovih jela - Gulaš sa  pireom,pasulj sa suv.mesom,prebranac,gurm.škembići,rižoto sa pečurkama,lovačke šnicle,teleća čorba,pil.medaljoni,razne salate,pečenja spremana ispod sača kao i butkice-kolenice spremane sa krompirom i poslužene sa renom...

Ne možeš da pronađeš svoju kupovinu kod partnera RESTORAN BITOLJ?

* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.