Ur city hostel

Cashback & Shopping Points

  • Prednosti iz kupovina vidljive su samo za članove.
  • PRIHVATA SE
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Kontakt

Opis

Po ocenama gostiju sa svih svetskih booking sajtova: najpovoljniji, najmoderniji i najdruželjubiviji hostel u Novom Sadu.
Danas u City Hostelu udobno može da se smesti 60 gostiju, u ručno oslikanim, komfornim i čistim višekrevetnim i privatnim sobama. Poseduje 14 modernih i komfornih soba i 10 novih kupatila. Sobe su raspoređenim na tri etaže, sa odvojenim kupatilima, zajedničkim prostorijama, potpuno opremljenim kuhinjama, besplatnim wi-fijem. U prelepoj letnjoj bašti hostela od nedavno kafe ZOVA Open Bar naši gosti mogu da se upoznaju, druže i uživaju uz specijalne pogodnosti i popuste.
City Hostel nalazi se u neposrednoj blizini, na svega nekoliko minuta laganog hoda od centra Novog Sada, okružen brojnim restoranima i kafićima, na svega minut od Univerziteta u Novom Sadu i deli ulicu sa sportskim i poslovnim centrom „SPENS“.
Hostel je na samo deset minuta udaljen od Štranda, najlepše i najveće evropske plaže na Dunavu, a Petrovardaniska tvrđava, u kojoj se svake godine održava festival EXIT, nalazi se na 15-20 minuta hoda od hostela.
Stalno prisutno i ljubazno osoblje spremno je da u svakom trenutku pruži sve neophodne informacije i podršku gostima o tome kako i šta bi trebalo da posete u Novom Sadu, šta da otkriju i probaju.
Zahvaljujući gostima iz svih krajeva sveta, City Hostel je posebno mesto prepuno pozitivne energije, dobrog raspoloženja i zabave, o čemu najbolje govore preporuke naših zadovoljih gostiju.
Radujemo se da budemo dobri domaćini vama i vašim prijateljima!

Ne možeš da pronađeš svoju kupovinu kod partnera Ur city hostel?

* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.