Optika Look&look

Cashback & Shopping Points

  • 3% Cashback + 8% Na iznos tvoje kupovine
  • PRIHVATA SE
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Kontakt

Opis

Želite li da vidite život drugim i lepšim očima?
Onda požurite u optiku "Look & Look" da izaberete jedan od mnogobrojnih modela najpoznatijih svetskih proizvođača, koje možete naći u našoj radnji.
Radnja je otvorena 2007. godine u srcu limana, na Bulevaru Cara Lazara br. 92, preko puta Hotela Alexandar.
Nakon pregleda, u našoj radnji možete izabrati model iz velikog izbora dioptrijskih okvira najpoznatijih svetskih firmi (Police, Dior,Prada, D&G, Gucci, Oliver Valentino, Hugo Boss, Davidoff, Max Mara, CK, Giorgio Armani…). Muški, ženski i dečiji okviri, pravljeni od plastičnih materija ili metalni (od ultra tankog nerđajućeg čelika ili od titanijuma) – sve na jednom mestu.
 
Look & Look Vam nudi veliki broj standardnih modela sunčanih naočara, kao i najnovije modele renomiranih svetskih brandova:Vivienne Westwood, Moschino, Missoni, Laura Biagiotti, Guess, Paciotti itd...
Ako su Vaš izbor kontaktna sočiva, mi Vam možemo ponuditi veliki izbor modela najpoznatijih svetskih firmi (Bausch & Lomb, Ciba Vision, Hydron…). Imamo dnevna, mesečna, tromesečna i godišnja meka sočiva, kao i polutvrda i tvrda sočiva za uspešno rešavanje astigmatizma (cilindra). Uz to, nudimo i kompletan izbor mekih kontaktnih sočiva u boji sa i bez dioptrije (šestomesečna i godišnja).
OPTIKA LOOK&LOOK
Adresa:
bul. Cara Lazara 92 Novi Sad
Kontakt telefon:
021/ 544 644
E-mail:
look_look@mts.rs

Ne možeš da pronađeš svoju kupovinu kod partnera Optika Look&look ?

* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.