Sabra Company D.o.o.

Cashback & Shopping Points

  • 1,5% Cashback + 6% Na iznos tvoje kupovine
  • PRIHVATA SE
    myWorld Card
    B2B

Kontakt

Uslovi

Navedeni Cashback i Shopping Points nisu primenljivi na hotelski smeštaj u Grčkoj, na aranžmane gde Sabra Company d.o.o. nije organizator putovanja, na aviokarte i na aranžmane koji su već na popustu. Na daleke destinacije se primenjuje popust od 1% CB i 1 Shopping Points.

Opis

SABRA COMPANY d.o.o. je osnovana 1993. godine u Beogradu. Kao uspešna turistička agencija trenutno posluje na tri lokacije.
Preko sto hiljada zadovljnih putnika, u svim delovima sveta, garancija je i sigurna preporuka ukoliko se opredelite za naša putovanja. Specijalizovani smo za grupna i individualna putovanja u prolećnoj, letnjoj i zimskoj sezoni: Grčka, Turska, Egipat, Tunis, Bugarska, kao i Srbija, Republika Srpska, Francuska, Italija, Austrija i Slovenija.
Prodajemo avio karte za sve destinacije po najpovoljnijim cenama.
Krstarenja odabranim italijanskim brodovima širom sveta je u ponudi preko cele godine.
Sabra travel je ponosni dobitnik nagrade Turictički Cvet, priznanja za najbolju receptivnu agenciju u 2017, godini.
Agencija Sabra Travel je proglašena za najbolju receptivnu agenciju u 2016. godini
i dodeljeno nam je platinasto priznanje u kategoriji servisiranja stranih turista.
Agenciji SABRA je za 2014. i 2015. godinu dodeljen sertifikat o bonitetu kompanije koji je A bonitetna izvrsnost,sto je još jedna potvrda kvaliteta naših usluga i sigurnosti putovanja naših putnika i pouzdanost kompanije SABRA kao partnera u poslovanju sa drugim kompanijama.
Agencija SABRA je dobitnik ZLATNE AMFORE za doprinos razvoju turizma u 2005. i 2006., kao i šampion turizma za 2005., 2013. i 2016. godinu.
TURISTIČKA ORGANIZACIJA BEOGRADA je 2013. godine dodelila zahvalnicu agenciji SABRA za značajan doprinos razvoju beogradskog turizma.

Ne možeš da pronađeš svoju kupovinu kod partnera Sabra Company D.o.o.?

* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.