Restoran ZAK

Cashback & Shopping Points

  • 3% + 4 Na iznos tvoje kupovine
  • Cashback i Shopping Points dobijaš proporcionalno od prvog dinara. Navedeni broj SP odgovara kupovini u iznosu od 12000 RSD.
  • PRIHVATA SE myWorld Card B2B

Kontakt

Opis

Kuća u Šafarikovoj iz 1901. godine, sa prelepom baštom u unutrašnjem dvorištu, zasebnim parkingom i vinskim podrumom, kao i vinskim barom, obavezno je odredište za sve gurmane i istraživače internacionalne kuhinje i hedoniste uopšte. 
Ono što kuhinju u Zaku čini osobenom jeste jednostavnost u slaganju sastojaka, njihov prefinjeni balans koji u tanjiru stvara intrigantan spoj boja i struktura, dok na jeziku i nepcima ostavlja niz uzbudljivih senzacija.
Sveukupnim ugođajem, u svakom detalju, ovo mesto posvećeno je kompletnom i kompleksnom uživanju u onome što vam je posluženo, a prepuštanje svim čulima i pravcima vaše gastro imaginacije se podrazumeva …
U našem objektu možete dobiti jednu celokupnu i zaokruženu ponudu. Od vinskog podruma i bašte, preko vinskog bara i sale restorana, pa sve do apartmana, vaše je samo da se opustite i uživate, a mi ćemo se brinuti o tome da vam taj ugođaj bude ispunjen u svakom smislu. Organizovanje svadbenih proslava, poslovnih sastanaka ili seminara, koktela i svih ostalih proslava. Slobodno nas kontaktirajte i sve ostalo ćemo se lako dogovoriti.

Ne možeš da pronađeš svoju kupovinu kod partnera Restoran ZAK?

* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.