BioDizel BioBriket

Cashback & Shopping Points

  • 3% Cashback + 8% Na iznos tvoje kupovine
  • PRIHVATA SE
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Kontakt

Opis

SZTR IN PAK, osnovana 2004.godine, fokusirana je na popularizaciju obnovljivih izvora energije bre svega biomase. U svetu u kome je energetska zavisnost svakim danom sve veća, borimo se za energetsku nezavisnost. Tokom godina kompanija je razvila i implementirala čitav niz novih tehnologija i mašina, i omogućila ljudima energiju po znatno nižim cenama. U našoj ponudi možete naći biodizel procesore, black dizel procesore, briket prese, prese za hladno cedjenje ulja kao i dodatnu opremu vrhunskog kvaliteta.
 

Prilikom dizajniranja naših mašina posebnu paznju posvećujemo zaštiti i očuvanju životne sredine. Bezkompromisno se borimo da svaki naš proizvod bude vrhunskog kvalita. O kvalitetu našeg rada najbolje govore višestruke nagrade, sertifikati kao i lista od preko 2000 zadovoljnih klijenata u Srbiji i isto toliko u regionu i EU. Budite deo brzo rastuće porodice, budite energetski nezavisni i pridružite nam se u borbi za zaštitu i očuvanje životne sredine.
Biodizel procesori
Bio-Dizel procesori predstavljaju kompletno profesionalno i pristupačno rešenje za proizvodnju biodizela. Prilagođeni su kako kućnim tako i polu industrijskim namenama.
Briket prese 
Kompletna rešenja za pravljenje briketa. Idealan za poljoprivredna imanja ali i kućnu proizvodnju. Proizvodite brikete za svoje potrebe ili prodaju. 
Prese za hladno cedjenje ulja 
Cediljka za uljarice namenjena je za ceđenje ulja iz uljarica i punomasnog sojinog griza.Cediljka za uljarice primenu nalazi u mešaonama stočne hrane, farmama i savremenim poljoprivrednim gazdinstvima.
Ekstruderi 
Ekstruderi služe za termičku obradu soje i kukuruza radi ubijanja toksina koji se nalaze u njima.
Black deisel 
Mašine za proizvodnju black dizela.

Ne možeš da pronađeš svoju kupovinu kod partnera BioDizel BioBriket?

* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.