Restoran Gaj

Cashback & Shopping Points

  • 3% Cashback + 8% Na iznos tvoje kupovine
  • PRIHVATA SE
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Kontakt

Uslovi

Prihvatno mesto za sve cashback kartice

DOSTAVA PORUDZBINA I REZERVACIJE

011 3949099, 062 8076384

Opis

Vlasnici restorana u želji da sačuvaju lepe uspomene na ovaj prostor, ali i ponude dosta novog, uspeli su, u duhu dobrih domaćina, da naprave dobar spoj poslovnih i porodičnih vrednosti, da uspešnu poslovnu praksu i rezultate koje su ostvarili u porodičnom višedecenijskom biznisu, prenesu i na restoran „Gaj“.
Iskusan tim kuvara i konobara svojom profesionalnošću, pristupačnošću i ljubaznošću učiniće vašu posetu pravim doživljajem za sva čula.
Restoran Gaj
Svakoga dana u ponudi su supe i čorbe, topla i hladna predjela, jela sa roštilja, pažljivo birani specijaliteti nacionalne i internacionalne kuhinje, ribe, popularni dnevni obroci i poslastice iz sopstvene kuhinje. A ono što ugođaj čini posebnim jesu jela sa ražnja i ispod sača, pripremljena i istog trenutka servirana.
Restoran „Gaj“ otvoren je za sve ljubitelje dobre hrane koji žele uživati u porodičnom ručku i okupljanjima ili pak, sa svojim poslovnim partnerima i saradnicima u mirnom kutku dogovoriti ili obeležiti uspešnu saradnju, nove početke i zajedničke uspehe.

Ne možeš da pronađeš svoju kupovinu kod partnera Restoran Gaj?

* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.