Cashback & Shopping Points

  • 3% Cashback + 8% 26 - Usluge graviranja
  • 1% Cashback + 5% Usluge pakovanja
  • PRIHVATA SE
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Kontakt

Uslovi

Navedeni benefiti važe na sve osim na usluge pakovanja sitnih reklamnih artikala za ugostiteljstvo.

Na usluge pakovanja sitnih reklamnih artikala za ugostiteljstvo dajemo 1% + 1sp na 10.000rsd.

Ovde se radi o ugovoru za prodajna mesta vaučera.

Skrećemo pažnju kupcima da je prema našim Opštim uslovima poslovanja članovima zabranjeno da kontaktiraju direktno partnera. Svi zahtevi treba da se upute myWorld timu.

Opis

O namaPočev od 2010. godine kao samostalna zanatska radnja “AR Pak” nastoji da zdravim načelima poslovanja stekne kvalitetne odnose sa klijentima, poštujući njihove želje i kvalitet proizvoda na prvom mestu. Početak poslovanja pre svega na lokalnom nivou, na ovaj način proširili smo na zavidan broj ugostiteljskih objekata i klijenata širom cele Srbije.


Lasersko graviranje
 U ponudi su dečije lampe sa dizni junacima, lampe za zaljubljene, lampe za krštenja, rođendane, svadbe… Obradujte drage osobe unikatnim poklonom po vašoj želji. Pošaljite nam sliku i posvetu koju želite da vam graviramo na lampi. Radimo izradu lampi sa logom vaše firme.
Uslužno pakovanje
Pored postojećih proizvoda iz naše ponude, nudimo i mogućnost uslužnog pakovanja vaših proizvoda, tečnog ili praškastog stanja u različitim oblicima i zapreminama.
Uslužno markiranje i graviranje
Takođe, radimo graviranje i sečenje na nemetalima i markiranje na metalima (brendiranje, obeležavanje radnji, prostorija i izrada 3d reklama...)

Ne možeš da pronađeš svoju kupovinu kod partnera AR PAK?

* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.