Spa Travel & Service

Cashback & Shopping Points

  • 3% + 2,5 Na tvoj iznos kupovine (neto)
  • Cashback i Shopping Points dobivaš proporcionalno od prve lipe. Navedena količina SP-a odgovara kupovini u iznosu od 12000 RSD .
  • PRIHVATA SE myWorld Card B2B

Kontakt

Uslovi


Prednosti iz kupovine korisnici Cashback Card ostvaruju isključivo na turističke aranžmane u organizaciji Turističke agencije "SPA Travel & Service", kao i pri korišćenju usluga smeštaja u našim objektima u Vrnjačkoj Banji (Apartmani "Prestige" i Apartmani "Sunny Hill Aqua & Spa).
Kupovinom turističkih aranžmana u čijoj prodaji Turistička agencija "SPA Travel & Service" nastupa kao posrednik - subagent, ne postoji mogućnost ostvarivanja pogodnosti, odnosno dobijanja Cashback i Shopping Points.

Opis


Želite da upoznate neku od evropskih ili svetskih metropola, prepustite se čarima Mediterana, uživate uz zvuke buzukija, mandolina i metaksu, bilo da želite da osetite živost, šarenilo i arome arapskih začina Tunisa ili Egipta, skijate u vrhunskim ski centrima Austrije ili Francuske, sunčate se na nekoj od karibskih plaža, opustite se uz čuvene dalmatinske klape i vrhunsko vino, odlutate daleko u budućnost šetajući kroz futurističke kvartove Dubaija ili posetite oazu zdravlja, zadovoljstva i opuštanja u nekom od vrhunskih wellness centara Vrnjačke Banaje „SPA Travel & Service“ je tu, da sve to učini bližim i izvodljivijim.

Agenciju čine mladi i visoko obrazovani kadrovi, sa više-godišnjim radnim iskustvom u agencijskom poslovanju,koji će sa zadovoljstvom umesto Vas obaviti sve one radnje vezane za pronalaženje Vašeg idealnog mesta za odmor i preporuči Vam baš ono što će učiniti da Vam to putovanje ostane zauvek u sećanju.

Turistička agencija „SPA Travel & Service“ iz Vrnjačke Banje se bavi:

* Incoming (posredovanje u dovođenju inostranih turista u Srbiju)

* Izdavanjem apartmanskog i hotelskog smeštaja u Vrnjačkoj Banji
* Prodajom aranžmana svih vodećih turoperatera u našoj zemlji
* Organizovanjem izleta do atraktivnih lokaliteta u okolini Vrnjačke Banje
* Organizacijom savetovanja, seminara i kongresa
* Prodajom polisa putnih osiguranja
* Prodajom avio i autobuskih karata
* Pružanjem marketinških usluga (izradom svih vrsta propagandnih materijala – kataloga, flajera, izrada logotipa, idejna rešenja, dizajn i kompletna priprema za štampu, kao i mogućnost štampanja)
* Prometom nekretninama u Vrnjačkoj Banji

Ne možeš da pronađeš svoju kupovinu kod partnera Spa Travel & Service?

* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.