Apartmani Sumadija

Cashback & Shopping Points

  • 3% Cashback + 6% Na iznos tvoje kupovine
  • PRIHVATA SE
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Kontakt

Opis


Apartmani “Šumadija” pripadaju ponudi LUX klase, nalaze se u centru Vrnjačke Banje, u neposrednoj blizini centralnog banjskog parka i glavne promenade. Sama zgrada oslikava modernu arhitekturu i dizajn koji se uklapa u inspirativnu priču zelenog banjskog parka i sveže banjske reke koja protiče na par desetina metara od samog objekta “Šumadija”.
Izuzetnom opremljenošću, funkcionalnošću i udobnošću, apartmanski objekat pledira da kvalitetom svojih usluga postane mesto odmora poznatih ljudi našeg vremena iz zemlje i čitave Evrope.Smeštaj "Šumadija"
Apartmanski sklop raspolaže sa 17 apartmana – soba od kojih je 5 apartmana sa po 4 ležaja i 9 apartmana–soba sa mogućnošću smeštaja do 3 gosta i 3 dvokrevetne sobe.
Apartmani “Šumadija”poseduju ukupno 48 smeštajnih jedinica. Svi apartmani–sobe pružaju izuzetan komfor tako da mogu da zadovolje i želje najzahtevnijih gostiju.
Svi apartmani–sobe poseduju čajnu kuhinju sa kompletnim posuđem, frižiderom, telefon sa direktnim biranjem brojeva, TV sa preko 50 zemaljskih i satelitskih programa, svaka smeštajna jedinica ima i svoj poseban kolorit, što uz klimu i balkon omogućava uslove za udoban i bezbrižan odmor.

Ne možeš da pronađeš svoju kupovinu kod partnera Apartmani Sumadija?

* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.