Stomatološka ordinacija "Dr Nadica Vučić"

Cashback & Shopping Points

 • 3% Cashback + 8% Na iznos tvoje kupovine
 • PRIHVATA SE
  Scan & Go
  myWorld Card
  B2B

Kontakt

 • Radno vreme
  Ponedeljak - Petak 8:30 - 20:00
  Subota 9:00 - 20:00
  Nedelja 8:00 - 20:00
 • Kontakt
  Stomatološka ordinacija Nadica Vučić
  Bulevar Nemanjića 85a
  Zona 2 Lokal 11
  18 000 Niš, Srbija
  Tel: 018 531 158
  Fax: 018 531 158
  Mob: 063 465 210
 • Web / Social Media
  fb
 • ID broj trgovca
  854568

Opis

Visok kvalitet stomatološke usluge

Lep i prirodan osmeh sa pravilno postavljenim zubima nije poseban luksuz ili nedostižna želja, već opšte prihvaćen standard. Novi trendovi, privatni i poslovni razlozi teraju nas da težimo savršenstvu.
Stomatološki tim pod vođstvom dr Nadice Vučić svojim stručnim pristupom uliva sigurnost već nakon prvog kontakta.

Kvalitet utemeljen na tradiciji i stručnosti

U okviru stomatološke ordinacije dr Nadice Vučić koriste se najsavremenije stomatološke metode i tehnike, te se svakom pacijentu pristupa individualno, vodeći racuna o njegovim željama, potrebama ali i mogućnostima. Od prvog kontakta preko konsultacija, pa do samog tretmana i konačnog oporavka u našoj ordinaciji na prvom mestu je uvek pacijent.
Naša želja je da pacijent zajedno sa timom učestvuje u izboru optimalnog rešenja. Najčešće u zavisnosti od situacije u ustima nudimo nekoliko opcija, pa se u dogovoru sa pacijentom opredeljujemo za najbolju.

Delujemo u sklopu studija za estetsku stomatologiju

Dvadesetogodišnje bavljenje strukom, stomatološki tim pod vođstvom dr Nadice Vučić, prostor modernog izgleda u žiži grada, sa parkirnim prostorom olakšava pristup pacijentima.

Naša filozofija

Zasniva se na tome da u što većoj meri ispunimo želje i očekivanja naših pacijenata. Pri tom se oslanjamo na višegodišnje iskustvo, saradnjom sa vrhunskim zubnim laboratorijama, savremenim materijalima sa kojima radimo, na kontinuiranoj edukaciji, te nastojimo dostignuti najviše standarde u stomatologiji.

U stomatološkoj ordinaciji dr Nadice Vučić na prvom mestu je pacijent

Osim u medicinskom segmentu pacijentu smo se prilagodili i u pogledu organizacije i finasiranja. Za vaša pitanja i komentare na raspolaganju vam stoji naše ljubazno osoblje i stručni stomatološki tim. Na vaša telefonska pitanja i e-mailove odgovaramo redovno. Termine, konsultacije i tretman dogovaramo u što kracem roku. Naravno prilagođavamo se zahtevima i mogućnostima naših pacijenata.

Dr Nadica Vučić i njen stručni tim s radošću Vas očekuje, stoji Vam na raspolaganju za vrhunsku uslugu i stručni savet iz svih područija estetske i opšte stomatologije.

Stomatološka ordinacija dr Nadica Vučić je jedna od prvih privatnih ordinacija u Nišu, otvorena 1989 godine, opemljena najsavremenijim stomatološkim aparatima, smeštena u prizemnom prostoru TC Zona II.

Nudimo mogućnost povoljnog finansiranja naših usluga, koji uključuje plaćanje putem platnih kartica, čekova kao i kreditno plaćanje.

Ne možeš da pronađeš svoju kupovinu kod partnera Stomatološka ordinacija "Dr Nadica Vučić"?

* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.