Golf City Centar

Cashback & Shopping Points

  • 3% + 4 na 12000 RSD kupovine
  • PRIHVATA SE myWorld Card B2B

Kontakt

Opis

Za golf kažu da je jedan od onih sportova koji razvija etiku, fer igru i zdrav sportski duh. Namenjen je svim generacijama, a dugo je važio za sport koji je rezervisan samo za bogate. Danas to nije pravilo, golf je najmasovniji individualni sport na svetu.

Prostor za GOLF AKADEMIJU tj. školu golfa gde mogu da se nauče svi osnovni elementi igre uz iskusne trenere. Polaganjem za zelenu kartu (green card) dostupni postaju svi golf tereni na svetu.

Teren sa devet rupa koji je namenjen treningu kratke igre, a pristupačan je i rekreativcima, porodicama i svima koji žele da se uz rekreaciju druže i dobro zabave.

U zatvorenom prostoru možete da birate preko dvadeset svetskih terena i odigrate partiju na 18 rupa.

Ili kako golferi kažu 19. rupa (19th hole) izuzetan prostor za druženje posle dobre rekreacije ili treninga ali i sjajno mesto za organizaciju team buildinga, korporativnih okupljanja, sastanaka, promocija, prezentacija, modnih revija, party-a.

Ne možeš da pronađeš svoju kupovinu kod partnera Golf City Centar?

* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.