SUNCE Marinkovic

Cashback & Shopping Points

  • 1% + 1 na 12000 RSD kupovine
  • PRIHVATA SE myWorld Card B2B

Kontakt

Opis


Kompanija SUNCE osnovana je 23. avgusta 1929. godine kao mala porodična radionica za izradu bravarije. Osnivač Aleksandar Marinković bio je poznat bravar - majstor vrhunskog zanata čije ograde i danas krase grad na Lepenici i svedoče o dugoj tradiciji izuzetnog kvaliteta.
Po simbolu Sunca koji je postavljen na “kamenom mostu” u centru Kragujevca, a koji je iskovan u radionici “Marinković” kompanija je dobila ime po kome je danas poznata i van granica Srbije.Vrsni bravarski zanat i umetnost, ali i istinske vrednosti prenosile su se sa kolena na koleno kao pravo porodično blago. Naslednici Aleksandra Marinkovića, sin Ljubiša i unuci Dušan i Vladimir, nastavljajući tradiciju uspešno vode kompaniju koja danas ima stotinu zaposlenih.
Kompanija Sunce Marinković d.o.o. zahvaljujući osmodecenijskom radu sa ponosom zauzima lidersko mesto najuspešnijih kompanija u industriji proizvodnje energetski efikasne aluminijumske i PVC stolarije. U radnim jedinicima kompanije "Sunce Marinkovic" zaposleni su visoko kvalifikovani majstori, inženjeri i menadžeri. Svi oni zajedno stoje iza garancije kvaliteta SUNCE proizvoda.
Vizija
SUNCE - lider u proizvodnji aluminijumske i PVC stolarije u jugositočnoj Evropi i najveći izvoznik stolarije u Srbiji.
Misija
Sunce proizvodi kvalitetnu građevinsku stolariju usaglašenu sa ključnim standardima kvaliteta, čime garantuje sigurnost i bezbednost u korišćenju prozora i vrata, čineći kupovinu stolarije jednostavnom.


Izrada i montaža:
- aluminijum, aluminijum-drvo i PVC stolarije;
 - sve vrste termo stakala;
- panela za ulazna vrata; -
 strukturalne, polustrukturalne fasade;
 - alubond fasade;
- staklenih bašta;
- aluminijumskih ograda;
- aluminijumskih nadstrešnica ;
- aluminijumskih roletni;
 - komarnika;
- demontaža i uklanjanje stare stolarije;
 - plastifikacija aluminijumskih profila;
 - savijanje aluminijumskih i PVC lukova


Proizvodnja SUNCE stolarije je u potpunosti modernizovana. Vaše nove prozore i vrata proizvodimo na mašinama visoke tehnologije koje nam omogućavaju visoku preciznost, kvalitet, kao i veliki kapacitet proizvodnje.Proizvodni procesi su organizovani u skladu sa standardom kvaliteta ISO 9001:2008, a svi naši proizvodi nose CE oznaku kvaliteta. Stolarija i prateći proizvodi izrađuju se na mašinama vodećih svetskih proizvođača ( Elumatic, Urban...)Proizvodnja kompanije SUNCE Marinković nalazi se u modernom proizvodno-poslovnom objektu površine 3500m² koji se nalazi u ekskluzivnoj industrijskoj zoni na ulazu u Kragujevac. U objektu se pored proizvodnih hala za aluminijumsku i PVC stolariju nalaze i sve ostale prateće radionice, magacini i službe. U okviru objekta nalazi se moderni prodajni salon opremljen najnovijim uzorcima i materijalima, kao i poseban salon za investitore i partnere.

Ne možeš da pronađeš svoju kupovinu kod partnera SUNCE Marinkovic?

* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.