INNOVATIVE BUSINESS

Cashback & Shopping Points

  • 3% Cashback + 8% Na iznos tvoje kupovine
  • PRIHVATA SE
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Kontakt

Opis


Ideja o osnivanju Innovative Business grupe proizilazi kroz zapažanja potreba ljudi koji su svoj profesionalni život posvetili biznisu i adekvatnom odgovoru na takvu potrebu a sve u cilju poboljšanja njihovog poslovanja.
Innovative Business okuplja eksperte iz raznih oblasti privrednog društva koji su spremni da podele svoje dugogodišnje iskustvo i svoj recept za uspeh. Profesori, doktori nauka, vrhunski prodavci, vlasnici uspešnih kompanija, saradnici koji su svoju karijeru izgradili u internacionalnim kompanijama samo su neki od iskusnih eksperata sa kojima Innovative Business raspolaže.
Kroz usluge koje pružamo, želimo da upoznamo Vas, Vaš biznis i Vaše zaposlene. Želimo da podelimo naše iskustvo i da Vam omogućimo da svoje poslovanje osvežite kako bi Vam donosilo još više zadovoljstva. Bilo da ste vlasnik kompanije, zaposleni ili menadžer, želimo da Vam pomognemo da razvijete svoje liderske veštine kako bi Vaš profesionalan život tekao ka cilju koji ste Vi postavili. Iskustvo, naučavanja, platforme, tehnike i alate sa kojima raspolažemo želimo da iskorisitmo na najbolji mogući način kako bi odgovorili na Vašu potrebu.
Verujemo da današnje vreme donosi mnogo izazova za poslovnog čoveka te iz tog razloga želimo da budemo uz Vas u izazovnim trenutcima ali isto tako i da uživamo u onim uspešnim.

Ne možeš da pronađeš svoju kupovinu kod partnera INNOVATIVE BUSINESS?

* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.