Pivara Krugher i Brent

Cashback & Shopping Points

  • 1% Cashback + 6% Na iznos tvoje kupovine
  • PRIHVATA SE
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Kontakt

Opis


Pivara Krugher i Brent osnovana je 1991 godine i bila prva privatna pivara na prostoru tadašnje SFRJ. Iako se vremenom napredovalo, po veličini spada u male porodične pivare, a kapaciteti su joj ograničeni.


Proizvodi
PILS PIVO
Svetlo žute boje , pravljeno najsavremenijim postupkom donjeg vrenja sa pažljivo izabranim sirovinama, koje mu daju pun ukus, ugodan miris i prijatnu gorčinu. Stabilne je pene i veoma pitko.
Sadrži 5,0% alkohola
Preporuka je da se pije ohlađeno do 7°C
EXTRA STOUT
Crno pivo pravi se posebnim kombinacijama hmelja, kvasca i tri vrste prženog slada koje mu daju prepoznatljiv karameliziran ukus i punoću.
Sadrži 5,5% alkohola
Preporuka je da se pije ohlađeno od 8°C do 10°C
PORTER
Crno pivo, slične kombinacije hmelja i prženog slada kao i EXTRA STOUT. Zbog drugačijeg načina proizvodnje ima karakterističan kremast i slatki ukus.
Sadrži 5,5% alkohola
Preporuka je da se pije ohlađeno od 8°C do 10°C
RED BEER
Tamno i jako pivo pravljeno po ugledu na stara piva nemačkih manastira. Bok pivo. Kombinacijama više vrsta prženog slada, posebnim kvascem i hmeljom dobija se specifična aroma i boja, dok se načinom proizvodnje dolazi do većeg procenta alkohola koji iznosi 8%. Popularno kao “pivo koje greje”
Preporuka je da se pije ohlađeno od 7°C do 9°C
WEISS
Pšenično pivo koje se dobija kombinacijom pšeničnog i ječmenog slada. Pivo gornjeg vrenja, služi se nefiltrirano. Naše pšenično pivo je, lagano, osvježavajućeg ukusa i veoma blage voćne arome prilagođeno ukusima našeg podneblja, dok istovremeno zadržava osobine i specifičnosti ove vrste piva. Sadrži 6% alkohola. Zbog karakteristike da se služi nefiltritrano, ono je mutno, u bocama se taloži kvasac, koji se diže sa dna, kada pomičemo bocu. Zato se toči, najbolje u visoku čašu, usku pri dnu, i proširenu na vrhu. Zavrteti bocu, tako da se nataloženi kvasac podigne, a onda sav sadržaj izliti u češu. Tako ćete dobiti bogatu kremastu penu i sav kvasac.
Preporuka je da se pije ohlađeno do 12°C
 

Ne možeš da pronađeš svoju kupovinu kod partnera Pivara Krugher i Brent?

* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.