APOTEKA APOTEKA IVA MILENA KAHRIMAN PR VRŠAC

Cashback & Shopping Points

  • 1% + 1 Na iznos tvoje kupovine
  • Cashback i Shopping Points dobijaš proporcionalno od prvog dinara. Navedeni broj SP odgovara kupovini u iznosu od 12000 RSD.
  • PRIHVATA SE myWorld Card B2B

Kontakt

Opis


Drago nam je da ste nas posetili. Apoteka "Iva" je osnovana 1991. godine, i jedna je od prvootvorenih privatnih apoteka u Vršcu. Kvalitet usluge koju pružamo nam je omogućio da trajemo, stičemo poverenje novih ljudi i stalno napredujemo.
Kod nas ćete naći širok asortiman lekova i medicinskih sredstava po niskim cenama, u cilju potpune podrške unapređenja i očuvanja vašeg zravlja. Pored klasičnog programa naš asotriman obuhvata visokokvalitetnu kozmetiku za decu i odrasle, program za mame i bebe, homeopatske preparate, prirodne prizvode i anatomsku obući. Pronađite atraktivne ponude i posebne promocije. Zadovoljstvo nam je da vam pružimo uslugu potpuno besplatanog merenja krvnog pritiska i telesne mase.Pozivamo vas da nas posetite i radujemo se ličnom susretu.

Ne možeš da pronađeš svoju kupovinu kod partnera APOTEKA APOTEKA IVA MILENA KAHRIMAN PR VRŠAC?

* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.