BEL rent-a-car

Cashback & Shopping Points

 • 3% Cashback + 6% Na iznos tvoje kupovine
 • PRIHVATA SE
  Scan & Go
  myWorld Card
  B2B

Kontakt

 • Radno vreme
  Ponedeljak - Nedelja 0:00 - 23:59
 • Kontakt
  BEL rent-a-car
  VIBER/SMS/POZIV 0-24h +381(0)63 363 860
  Vladimira Popovića 10
  11070 Novi Beograd
 • ID broj trgovca
  854494

Opis

Bel renta car Beograd ima odličan odnos cene i kvaliteta. Mi se nalazimo u Beogradu, tačnije na Novom Beogradu.
Sva naša vozila su potpuno ispravna i redovno servisirana, ne morate razmišljati o tome da li je auto ispravan ili ne. Sva vozila su potpuno sigurna i opremljena GPS uređem (opciono), tako da možete biti sasvim sigurni da se nećete izgubiti.

Bel rent a car Beograd vam nudi da preuzmete i vratite vozilo gde god vama odgovara, bilo to da je aerodrom Nikola Tesla u Beogradu ili negde u Novom Sadu, na vama je samo da nas pozovete da se dogovorimo.

Ukoliko želite vozilo da iznajmite na duži vremenski period, recimo više meseci Bel rent a car Beograd vam nudi posebne cene i pogodnosti, pozovite nas, nećete se pokajati.


Bel rent a car Belgrade has an excellent price-quality ratio. We are in Belgrade, specifically in New Belgrade.
All our vehicles are fully working order and regularly serviced, you do not have to think about whether the car is correct or not. All vehicles are fully secured and equipped GPS unit (optional), so you can be sure you will not lose.
Bel rent a car offers you to download and return the vehicle wherever it suits you, whether it's Nikola Tesla airport in Belgrade or somewhere in Novi Sad, you just have to call us to arrange.
If you want to rent a car for a longer period of time, say several months Bel rent a car offers special rates and amenities, call us, you will not regret it.
 

Ne možeš da pronađeš svoju kupovinu kod partnera BEL rent-a-car?

* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.