Cashback & Shopping Points

  • 3% + 4 Na iznos tvoje kupovine
  • Cashback i Shopping Points dobijaš proporcionalno od prvog dinara. Navedeni broj SP odgovara kupovini u iznosu od 12000 RSD.
  • PRIHVATA SE myWorld Card B2B

Kontakt

Opis

Hotel u samom centru grada, jedino mesto koje može da udovolji svačijim prohtevima u pogledu visokokvalitetne usluge i internacionalne kuhinje. Nalazi se u mirnoj ulici na keju pored reke, predstavlja idealno mesto za individualne poslovne ljude, parove na proputovanju i svakom turisti ko voli odmor u modernom, lepo uređenom ambijentu. Takođe je veoma pogodan za poslovne seminare, koktel partije i poslovne ručkove. Uz boravak u našem hotelu dobijate i mogućnost korišćenja saune, teretane, kao i našeg frizera.
Sve vreme boravka za vas će se brinuti visoko profesionalno i ljubazno osoblje našeg hotela. Bilo da ste u gradu zbog posla ili iz zadovoljstva, učinićemo vaš boravak nezaboravnim.
Best Western Hotel My Place sadrži 30 prelepih, moderno opremljenih soba.
Sobe su opremljene svim sadržajima koje će te naći u jednom internacionalnom superior hotelu sa 4 zvezdice. Mini bar, Kablovski TV, DVD sistem, Plazma/LCD TV, Jacuzzi kada, Telefon, Wireless internet, Centralna klimatizacija, Sef, Čajna kuhinja u apartmanima.
Usluge hotela:
Menjačnica
Fitnes centar
Sauna i masaža
Frizerski salon
Višenamenski prostor
Salon
 

Ne možeš da pronađeš svoju kupovinu kod partnera My place group?

* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.