kafe picerija SNEZANA

Cashback & Shopping Points

  • 5% + 6 Na iznos tvoje kupovine
  • Cashback i Shopping Points dobijaš proporcionalno od prvog dinara. Navedeni broj SP odgovara kupovini u iznosu od 12000 RSD.
  • PRIHVATA SE myWorld Card

Kontakt

Opis

Od daleke 1958. godine restoran Snežana verno dočekuje svoje posetioce. Na raskrsnici dve najprometnije ulice grada Beograda – Kralja Petra i Kneza Mihaila, već više od 50 godina svojim gostima služimo pažljivo birane specijalitete. Od samog početka pa sve do današnjeg dana, Snežana je ostala verna onome što nudi, bila je i ostala s jedne strane kafe-poslastičarnica a sa druge picerija. Bilo da ste se smetili u bašti na kaldrmi Kralja Petra, ili pločniku Kneza Mihaila, kvalitet vas neće zaobići, a uživanje će svakako doći. A u Snežani, ambijent starog Beograda verno oslikava period iz koga je ona i doputovala. Stare fotografije, rustično svetlo, police s knjigama – gradski kafe ranog komunizma. S jedne strane slavni Kralj Petar, a sa druge Knez Mihailo. Svakom na dohvat ruke, a opet ušuškana; iako u vrevi grada, u svom je miru.

Snežana – tokom godina postala je jedan od simbola grada, mesto gde se započinje ili završava dan, dolazi na popodnevni odmor ili sastaje sa voljenima. Često ćete čuti „Čekam te kod Snežane“, kao što i ona već pedeset godina čeka svoje uvek dobrodošle goste.
Kontakt:

011 / 2635 - 706
065 / 661 - 3231
Radno vreme:9h - 24h
Nedeljom 11h - 24h
 

Ne možeš da pronađeš svoju kupovinu kod partnera kafe picerija SNEZANA?

* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.