Aroma Market

Cashback & Shopping Points

  • 1,5% + 1 na 12000 RSD kupovine
  • PRIHVATA SE myWorld Card

Kontakt

Uslovi


myWorld kartica se prihvata ukoliko se plaćanje vrši gotovinski, preko Maestro/bankomat kartica odnosno prenosom sredstava preko banke, klijentskim karticama Partnerske firme, te kreditnim karticama. myWorld kartica se ne prihvata u kombinaciji sa Diners i AMEX karticama. Posrednička provizija ne obračunava se pri kupovini akcizne robe, elektronskih dopuna i štampe.

Obaveštavamo vas da je broj tranksakcija prilikom korišćenja myWorld Card ograničen na 4 (cetiri) u toku dana. Iz tehničkih razloga, ukoliko broj transakcija prelazi navedeno ograničenje, sve transakcije tog dana biće stornirane.

Opis

Aroma predstavlja lanac maloprodajnih objekata u sklopu kojih nudi odabrani asortiman robe široke potrošnje, kako domaćih, tako i stranih proizvođača, sve ono što je svakodnevno potrebno i još mnogo proizvoda koje do sada niste znali gde možete pronaći. Koncept Aroma maloprodajnih objekata je takav da se izdvaja svojim vizualnim identitetom, gde svaki objekat ima jedinstvenu ilustraciju koja je karakteristična za određeni deo grada gde se objekat nalazi.

Aroma nudi brzu uslugu koja štedi vreme i brojna sniženja koja štede novac. Mogućnost izbora je ono što Aroma pruža, prvenstveno svojom usmerenošću ka potrošačima i njihovim potrebama.

Svojim potrošačima želi da obogati životni stil, stoga je svaka aktivnost usmerena ka pronalaženju novih ideja kako bi u tome na najbolji mogući način i uspeli.

Aroma Market – Miriše na bolje!

Ne možeš da pronađeš svoju kupovinu kod partnera Aroma Market?

* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.