Hotel DUM

Cashback & Shopping Points

  • 3% Cashback + 6% Na iznos tvoje kupovine
  • PRIHVATA SE
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Kontakt

Opis

Hotel garni DUM je jedan novi, ljupki, moderan hotel, smešten u predratnoj vili na Zvezdari u veoma tihoj ulici, što gostima pruža mir, tišinu i udobnost doma. Nalazi se u neposrednoj blizini atraktivne trgovačke ulice Bulevar Kralja Aleksandra, kao i dvesta metara od Zvezdara teatra, što obezbeđuje lak pristup svim sadržajima grada, kao i pristup auto-putu.
Sve sobe su klimatizovane, LCD televizori, Wi-Fi internet, kablovska televizija, mini-bar, telefon,fen za kosu, sef i drugo.
U prizemlju DUM hotela, pored recepcije, nalazi se elegantni restoran sa letnjom baštom, u kojoj se služi buffet doručak.
Za potrebe gostiju moguće je organizovati prevoz do aerodroma Nikola Tesla, kao i parking u garaži, koja ima noćnog čuvara.
Odlična usluga, komfor, atmosfera prilagođena za rad i odmor, kao i odličan odnos cene i kvaliteta, dovoljna je preporuka da hotel DUM bude Vaš izbor u Beogradu.


Hotel garni DUM is a new, charming, stylish hotel, housed in a before the war villa in Zvezdara in a very quiet street, it offers guests peace, tranquility and comfort of home. It is located near the attractive shopping streets Bulevar, and two hundred meters from the Zvezdara theater, which provides easy access to all amenities of the city, as well as access to the highway.All rooms have air conditioning, LCD TVs, Wi-Fi internet, cable TV, mini-bar, telephone, hair dryer, safe and more.The ground DUM hotel next to the reception, there is a stylish restaurant with a summer garden, where are served buffet breakfast.For the needs of the guests can arrange a shuttle service to the airport Nikola Tesla, as well as parking in the garage, which has a night watchman.Excellent service, comfort, atmosphere tailored for work and leisure, as well as excellent value and quality, sufficient recommendation DUM hotel to be your choice in Belgrade.

Ne možeš da pronađeš svoju kupovinu kod partnera Hotel DUM?

* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.