Vinarija Galot

Cashback & Shopping Points

  • 1% Cashback + 6% Na iznos tvoje kupovine
  • PRIHVATA SE
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Kontakt

Opis

Vinarija Galot nalazi se u Banatskom Karlovcu, na obroncima Deliblatske Peščare, jedinoj pustinji u Evropi. To je mesto prelepe flore i faune, simbol života i prelepih padina obasjanih suncem na kojima su se prostirale ogromne površine vinograda koji su unosili život i lepotu na Bečkom dvoru. Tradicija i duh ovog ovog prelepog mesta u Južnom Banatu dišu novim srcem i i vinogradima naše vinarije koji su nastali na istom mestu gde je ostao duh starih i poznatih vinograda.

Sa svojih 17 hektara vinograda, vinarija Galot je simbol nasledstva stare tradicije, a unošenjem novih tehnologija u proizvodnji vina izdvajamo se kao predstavnici nove i moderne vinarije u ovom delu Južnog Banata.

Kapacitet vinarije je 120.000l, moderno opremljena sa inox tankovima, kontrolisanom fermentacijom omogućava da proivodnja vina bude po najvišim evropskim standardima.

Izdvajamo se po tome što jedini u Srbiji proizvodimo penušava vina u tanku, sarmat metodom.

U sklopu vinarije nalazi se i barik sala, sa buradima od slavonskog i mađarskog hrasta. Burad su srednjeg stepena nagorelosti M, i u njima vino odležava do dve godine.

Kao posebno mesto izdvajamo stilski opremljenu degustacionu salu, sa bogatom arhivom vina, u kojoj mozete uzivati svim čulima.

Uvek je u životu najlepši plod ljubav, a vina iz naše vinarije su plod dugogodišnje ljubavi osnivača prema vinogradima i proizvodnji vina.

Ne možeš da pronađeš svoju kupovinu kod partnera Vinarija Galot?

* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.