Studio lepote GOGA

Cashback & Shopping Points

  • 3% Cashback + 8% Na iznos tvoje kupovine
  • PRIHVATA SE
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Kontakt

Opis

U našem salonu možete dobiti sve vrste modnih šišanja, nijansiranja kose u vidu OMBREA, pramenova, senčenja sa zaštitom olapleksa. Sva nijansiranja i bojenja kose vršimo sa Schwarzkopft profesional bojama, Milk_shake  bojama i Kezy bojama za kosu.  Uz kvalitetnu negu kose u vidu tretmana , ampula, keratina, botokssa, hidratacije, možete imati savršeno zdravu i negovanu kosu.

U našem salonu se bavimo posebnom kolekcijom za plavuše Blond Me, uz mali posto ( 2%) hidrogena i posvetljivača možemo izvući do 7 tonova viši ton. Za ovu kolekciju plavuše dobijaju potpuno izbeljenu zdravu kosu čija se boja u opšte ne ispira.

Sve vrste onduliranja kose ( mini val), kao i sve klasične izglede frizura odrađujemo sa visokim tehnlogijama, bez oštećenja.

Pored frizerskih usluga možete dobiti i pedikir, manikir, depilaciju, 3D, 5D, 6D svilene trepavice, bojenje i čupanje obrva...

Nešto po čemu se izdvajamo od ostalih salona je izrada mladinih frizura sa raznim dodatcima i klipsama, i profesionalnim makaeup-om.


Radano vreme salona:
Radnim danom od 08h do 20 h
Subotom 08h do 15h
Nedeljom 08h do 14h

Ne možeš da pronađeš svoju kupovinu kod partnera Studio lepote GOGA?

* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.