Restoran Bistro TRANDAFILOVIC

Cashback & Shopping Points

  • 3% Cashback + 10% Na iznos tvoje kupovine
  • PRIHVATA SE
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Kontakt

Opis

Jedno divno mesto u srcu Čubure, nadomak Kalenić pijace, gaji tradiciju srpskog meraka i čaršijskog duha po kojima je poznata srpska kulutura. Miris ćevapčića, domaćih kobasica, baklava dočekaće Vas na fantastičnoj terasi.
Bašta Trandafilović poznata je kao izuzetno ugodno mesto za jutarnju kafu, doručak, poslovni ili porodični ručak. Stari Platan koji je srce bašte daje mu savršenu notu nostalgijskog i čaršijskog zaboravljenog šmeka. Pod zaštitom UNESCO-a, star oko 150 godina, svojim granama daje lepršavu i mrežastu senku koja baštu Trandafilovića leti čini najprimamljivijim mestom za boravak i zaklon od toplih letnjih dana.
Za Vaše rođendane, proslave, rođenja deteta organizujemo muziku i savršen ugođaj a uz ljubazno osoblje osećaćete se kao u svom domu. Za venčanja i ostala slavlja stojimo Vam na raspolaganju da Vam pomognemo da ideje o idealnom slavlju realizujete na najlakši i najbolji način.
Dinamičan, moderan i tradicionalan kutak na Čuburi. Oni koji nas posete, uživaće u novom enterijeru i sjajnim specijalitetima čuvene Trandafilović kuhinje.

Ne možeš da pronađeš svoju kupovinu kod partnera Restoran Bistro TRANDAFILOVIC?

* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.