JELENA WHITE & SYMPHONY

Cashback & Shopping Points

  • 3% Cashback + 8% 74 - Gastronomija i ketering
  • 1% Cashback + 6% za veleprodaje
  • PRIHVATA SE
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Kontakt

Opis


Ketering je u duhu bakine kuhinje, zdrava hrana bez aditiva! Lepo i zdravo! Vaš osmeh je naš uspeh. Kvalitet hrane i usluge doneli su nam veliki broj zadovoljnih klijenata, koji nam se rado vraćaju.

Naš tim je počeo sa radom 2008. godine u restoranu „Jelena“ i prvobitno se bavio organizacijom venčanja, odakle i sam naziv „AGENCIJA ZA KETERING I ORGANIZACIJU PROSLAVA JELENA & WHITE SYMPHONY“. Vremenom smo obogatili ponudu, kako same organizacije različitih prilika, tako i asortimana hrane. Dugogodišnje iskustvo, spoj tradicije i modernog, daje jedinstvenu vrednost svakom događaju koji organizujemo. Kvalitet hrane i usluge doneli su nam veliki broj zadovoljnih klijenata, koji nam se rado vraćaju.
UVEK UZ VAS U SVIM VAŽNIM MOMENTIMA!  

BUDITE GOSTI NA VASOJ PROSLAVI, PROZIVITE SVAKI MOMENAT, DOZIVITE CAROLIJU, NAMA PREPUSTITE DA VAM REALIZUJEMO SVE VASE ZELJE, BAS ONAKO KAKO STE ZAMISLILI.
DA LI KOD NAS U PROSTORU,ILI NEKOM DRUGOM KAO I PO SPECIJALNOJ PONUDI ORGANZACIJE PROSLAVA U VASEM DOMU SA KOMPLETNOM USLUGOM INVENTARA,KETERINGA,DEKORACIJE I PROFESIONALNOG OSOBLJA...
OPUSTITE SE I UZIVAJTE A NEIZVESNOST I TENZIJU PREPUSTITE NAMA... 
SVE NA JEDNOM MESTU ZA VAS POSEBAN DAN. 

VAS OSMEH JE NAS USPEH!!!

Ne možeš da pronađeš svoju kupovinu kod partnera JELENA WHITE & SYMPHONY?

* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.