Gelato Mio

Cashback & Shopping Points

  • 2% + 1 Na tvoj iznos kupovine (neto)
  • Cashback i Shopping Points dobivaš proporcionalno od prve lipe. Navedena količina SP-a odgovara kupovini u iznosu od 12000 RSD .
  • PRIHVATA SE myWorld Card B2B

Kontakt

Opis

Zanatsko poslastičarska radnja "Gelato" osnovana je juna 1999. godine. Osnivač Đorđe Guga je želeo da "Gelato" bude mesto gde ćete probati najbolji italijanski sladoled proizveden u Srbiji. Mnoštvo nesvakidašnjih ukusa do tada neprobanih u Vršcu, a napravljenih od prirodnih sirovina u saradnji sa "Pregel" italijanskom fabrikom za proizvodnju poslastica, obradovala je naše sugrađane.
Sam naziv zanatske radnje govori o nameri pošto "Gelato" prevedeno sa italijanskog znači sladoled. Na zahtev cenjenih potrošača proširili smo naš asortiman i danas proizvodimo kolače i torte za svaku priliku a, neizostavni deo našeg asortimana i dalje je sladoled. "Gelato" je 2011. godine uveo sistem bezbednosti hrane HACCP i dobio sertifikat standarda kvaliteta. 
U našem maloprodajnom objektu možete odmah kupiti i poneti sve vrste sitnih kolača, komadne kolače (krempite, baklave, eklere, princes krofne, indijanere), torte na parče, šnit torte, sladoled na kugle i kilogram.
Sve proizvode ćete dobiti upakovane u odgovarajuću ambalažu, a možete i da poručite ono što želite da pripremimo za Vas. Poručene torte isporučuju se gotovo upakovane sa spremnom deklaracijom.
Mi se trudimo da udovoljimo i Vašim posebnim zahtevima! Kontaktirajte nas na vreme. Za sve informacije obratite se poslovođi objekta.

Ne možeš da pronađeš svoju kupovinu kod partnera Gelato Mio?

* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.