Gelato Mio

Cashback & Shopping Points

  • 1% Cashback + 6% Na iznos tvoje kupovine
  • PRIHVATA SE
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Kontakt

Opis

Zanatsko poslastičarska radnja "Gelato" osnovana je juna 1999. godine. Osnivač Đorđe Guga je želeo da "Gelato" bude mesto gde ćete probati najbolji italijanski sladoled proizveden u Srbiji. Mnoštvo nesvakidašnjih ukusa do tada neprobanih u Vršcu, a napravljenih od prirodnih sirovina u saradnji sa "Pregel" italijanskom fabrikom za proizvodnju poslastica, obradovala je naše sugrađane.
Sam naziv zanatske radnje govori o nameri pošto "Gelato" prevedeno sa italijanskog znači sladoled. Na zahtev cenjenih potrošača proširili smo naš asortiman i danas proizvodimo kolače i torte za svaku priliku a, neizostavni deo našeg asortimana i dalje je sladoled. "Gelato" je 2011. godine uveo sistem bezbednosti hrane HACCP i dobio sertifikat standarda kvaliteta. 
U našem maloprodajnom objektu možete odmah kupiti i poneti sve vrste sitnih kolača, komadne kolače (krempite, baklave, eklere, princes krofne, indijanere), torte na parče, šnit torte, sladoled na kugle i kilogram.
Sve proizvode ćete dobiti upakovane u odgovarajuću ambalažu, a možete i da poručite ono što želite da pripremimo za Vas. Poručene torte isporučuju se gotovo upakovane sa spremnom deklaracijom.
Mi se trudimo da udovoljimo i Vašim posebnim zahtevima! Kontaktirajte nas na vreme. Za sve informacije obratite se poslovođi objekta.

Ne možeš da pronađeš svoju kupovinu kod partnera Gelato Mio?

* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.