Ples Zrt Global d.o.o.

Cashback & Shopping Points

  • 3% + 4 Na iznos tvoje kupovine
  • Cashback i Shopping Points dobijaš proporcionalno od prvog dinara. Navedeni broj SP odgovara kupovini u iznosu od 12000 RSD.
  • PRIHVATA SE myWorld Card B2B

Kontakt

Opis

Ples zrt. je zatvoreno deoničarsko društvo i jedina nezavisna fabrika specijalizovana za proizvodnju čeličnih felni za komercijalna vozila kako za prvu ugradnju tako i za servise nakon kupovine vozila u cenralno-istočnoj Evropi.
Centrala Ples-a je u srcu prelepe Mađarske prestonice, Budimpešte, dok su proizvodne hale 140km. dalje u pravcu severo-istoka, u gradu po imenu Borsodnadasd.
 
PLES zrt. proizvodi dva različita tipa čeličnih felni za kamione, prikolice i autobuse: Trodelne felne(TRIPLES tip) sa odgovarajućim prstenovima i distancerima se proizvode od 1968god.dok se jednodelne felne sa 15° upuštenim centrom za tubules gume proizvode od 1988 god.
 
Naša snaga i superiornost proizilazi iz tradicionalnog dugogodišnjeg iskustva i znanja, naše moderne i savremene opreme i našeg geografskog položaja i logističkih prednosti.
Naš cilj je kontinualno napredovanje i vrhunski kvalitet, kako bi klijentima pružili najbolji mogući servis i širi spektar proizvoda, zato stalno investiramo kako u opremu tako i u modernizaciju proizvodne tehnologije, pa je:
 
-2005. kupljena i instaliranja kompletna linija za felne, linija za montažu, kao i linija za proizvidnju diskova od "Mišelin Ruedas Španija".
-2005. izgradili smo dodatnu linuju za E-nanos osnovne boje i liniju za završno bojenje.
-2008. je pušten u proizvodnju novi 3-osovinski "flow-forming" WF strug za dubinsko izvlačenje.
-2012. više proizvodnih operacija su modernizovane i robotizovane
-2012. počeli smo sa sečenjem okruglih pred-formi diskova za felne na Plazma liniji.
-2013. instalirane su dve najmodernije linije za testiranje izdržljivosti naših felni (radijalno i na savijanje)
 
Kao nezavisni mali proizvođač, Ples je vrlo fleksibilan za minimalne narudžbine i minimalne količine za otpremu.
Veoma iskusno internacionalno osoblje prodaje PLES-a je uvek spremno da ponudu ideje i preporuke za felne koje želite kako bi ste ostvarili najbolju moguću kupovinu.
Počev od Vašeg upita službi prodaje koja će u saradnji sa inžinjerima preko CAD programa razviti i pronaći najbolju i najekonomičniju felnu za svaku Vašu aplikaciju, preko nekog od već postojećih modela fabrike PLES ili dizajniranjem potpuno novog modela felni shodno Vašim potrebama.

Ne možeš da pronađeš svoju kupovinu kod partnera Ples Zrt Global d.o.o.?

* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.