Naftachem Petrol doo

Cashback & Shopping Points

  • 1% + 1 Na iznos tvoje kupovine
  • Cashback i Shopping Points dobijaš proporcionalno od prvog dinara. Navedeni broj SP odgovara kupovini u iznosu od 12000 RSD.
  • PRIHVATA SE myWorld Card B2B

Kontakt

Uslovi

Rabat se ne obračunava na cigarete, novine i telefonske dopune!
Cashback kartica važi samo na pumpama vidljivim na mapi kroz sajt i aplikaciju Cashback World.

Opis

Naftachem d.o.o je naftna kompanija koja se bavi uvozom, skladištenjem i distribucijom evro dizela EN590, kao i ostalih naftnih derivata u skladu sa potrebama naših dugogodišnjih kupaca. Naši dobavljači su Naftna industrija Srbije i renomirane inostrane naftne kompanije sa kojima imamo potpisane godišnje ugovore o snabdevanju, što garantuje našim kupcima pouzdano i kontinuirano snabdevanje i evropski kvalitet goriva.

 

Razvijen je kompletan spoljnotrgovinski segment poslovanja i izvoz i uvoz svih vrsta naftnih derivata sa zemljama u regionu: Rumunijom, Makedonijom, Bugarskom, Bosnom i Hercegovinom, Hrvatskom a po potrebi i na daljim tržištima.

Naši partneri su najveći proizvođači naftnih derivata kao i najveći potrošači istih u regionu. Takođe planiramo širenja plovnih i trgovinskih aktivnosti u regionu Crnog mora kao i u ostalim lukama Jadranskog i Sredozemnog mora.

 

Naftachem d.o.o ima aktivno učešće u svim segmentima dopreme i distribucije naftnih derivata, što našim poslovnim partnerima garantuje visok kvalitet usluge. Dugogodošnji smo zvanični skladištar OMV za sve količine evrodizela i benzina koji se dopremaju iz uvoza. To je potvrda poslovanja Naftachem d.o.o po najvišim evropskim standardima.

 

Veleprodaja je važan segment našeg poslovanja. Naši kupci su uglavnom kompanije koje se bave maloprodajom naftnih derivata, poljoprivredom, drumskim prevozom, izgradnjom i održavanjem puteva. Zahvaljujući ukupnom poslovanju u proteklih devet godina postojanja, Naftachem je danas visokopozicioniran na tržištu naftnih derivata. O vrednosti, kvalitetu i posvećenosti kupcima svedoči i saradnja Naftachem-a sa više od 800 kompanija u Srbiji. U najkraćem, suština našeg uspeha svih ovih godina mogla bi se opisati kroz tri ključne odrednice:          

Razvoj maloprodajne mreže Naftachema je najnovija inicijativa u okviru kompanije, sa ciljem daljeg približavanja našim partnerima. Ovaj korak je prirodan nastavak razvoja kompanije sa dugoročnim ciljem pozicioniranja Naftachemove maloprodajne mreže prema potrebama naših kupaca, a u prvoj fazi razvoja na teritoriji Vojvodine a kasnije i na teritoriji Srbije.          

         ZNANJE

         Akumulirano znanje opredelilo nas je da idemo u susret zahtevima vremena, opredeljenje za izvoz i regionalnu trgovinu, svojevremeno smo uverili kupce dok je to cenovno bilo prihvatljivo da mogu da koriste evro dizel umesto D2, danas smo prvi koji su na tržište plasirali AdiDizel, aditivirani evrodizel, premijum gorivo, koje je pristupačno našim kupcima po veleprodajnim cenama.          

         FLEKSIBILNOST

         Jedini smo distributer dostupan kupcima 24 sata gotovo svih 365 dana u godini i praktično jedini grosista kome su otvorena vrata svih dobavljača koji posluju na srpskom tržištu.         

         PAMETNE INVESTICIJE

         Najmoderniji naftni terminal u Srbiji, izgrađen po najvišim svetskim standardima u tehničkom i tehnološkom smislu, sistem za aditiviranje i filtriranje goriva, sopstvena tankerska flota, mobilne naftne pumpe.

 

Naftachem d.o.o je osnivač i aktivan član Udruženja naftnih kompanija Srbije (UNKS).

Članovi Udruženja su kompanije koje imaju značajno učešće u prometu naftnih derivata i bogato poslovno iskustvo u zemljama u regionu i širom Evrope.

Ne možeš da pronađeš svoju kupovinu kod partnera Naftachem Petrol doo?

* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.