BEST AVENY D.O.O.

Cashback & Shopping Points

  • 3% + 4 Na iznos tvoje kupovine
  • Cashback i Shopping Points dobijaš proporcionalno od prvog dinara. Navedeni broj SP odgovara kupovini u iznosu od 12000 RSD.
  • PRIHVATA SE myWorld Card

Kontakt

Opis

Garni hotel Aveny 4* je novoizgrađeni moderan hotel u Čačku. Smešten je u mirnom delu Čačka, u naselju Avenija lipa, na samo nekoliko minuta od centra grada i savršeno je pozicioniran za lak pristup najznačajnijim znamenitostima u gradu i okolini.

Hotel Aveny 4* je idealno mesto za smeštaj kako poslovnih gostiju, tako i gostiju koji dolaze u Čačak iz turističkih razloga.

Hotel Aveny raspolaže sa 21-om smeštajnom jedinicom svih struktura, kao i jednim luksuznim apartmanom. U svakoj smeštajnoj jedinici se nalazi kupatilo opremljeno po visokim standardima hotelijerstva, centralni klima uređaj, TV sa kablovskim kanalima, telefon, sigurnosni sef, brza WiFi Internet konekcija, kao i mini bar.

Gostima su takođe na raspolaganju i letnja bašta hotela, lobby bar kao i restoran modernog dizajna kapaciteta 50 osoba.

Kada su u pitanju korporativna okupljanja, našim gostima su na raspolaganju dve konferencijske sale, kapaciteta 10 i 40 osoba, opremljene savremenom audio i video opremom, kao i WiFi konekcijom. Posebnu draž hotelu Aveny daje naš Wellness centar, kreiran da zadovolji potrebe modernog čoveka u cilju opuštanja, otklanjanja stresa, očuvanja imuniteta i porasta energije. U sklopu Wellnesss centra hotela Aveny možete uživati u Finskoj sauni, Jacuzziju, kao i iskoristiti razne vrste masaža specijalno osmišljenih za oporavak organizma.

Jedinstvena pogodnost za goste hotela je podzemna garaža u sklopu hotela opremljena ventilacionim i protivpožarnim sistemom.

Ne možeš da pronađeš svoju kupovinu kod partnera BEST AVENY D.O.O.?

* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.