Hotel Falkensteiner

Cashback & Shopping Points

  • 8% Cashback Deal* Sada 8% umesto 3% Cashback-a važi od 26.4.2024. do 31.5.2024.
  • * Uz Cashback Deal realizuješ svoje Shopping Points i pripisuje ti se veći Cashback. Potrebno je da imaš dovoljno Shopping Points-a na svom myWorld nalogu koji mogu da se realizuju u myWorld-u za Cashback Deal. Tvoji Shopping Points se tada automatski oduzimaju sa tvog myWorld naloga.

  • PRIHVATA SE
    Scan & Go
    myWorld Card

Kontakt

Uslovi

Cashback prednosti se ne obračunavaju na sve proslave koje uključuju popuste i pakete.

Opis

Nova beogradska zvezda na hotelskom nebu!

Internacionalni ambijent metropole na Balkanu!

Vrhunski gradski hotel iz prestižnog Falkensteiner hotelskog lanca nalazi se u središtu beogradske poslovne zone i zone zabave. Smešten nedaleko od centra grada uz odličnu povezanost sa aerodromom, hotel nudi moderan i dinamičan dizajn, maksimalnu udobnost i izvrsnu uslugu kao i visok stepen funkcionalnosti konferencijskih sadržaja. Odličan su izbor za unapređenje vašeg poslovanja i savršeno mesto za organizaciju raznih događaja – od banketa do venčanja! Hotel je savršen izbor za poslovna putovanja, kao i odlična polazna tačka za razgledanje znamenitosti ove ponovo probuđene metropole Balkana.

 

 

Belgrade's new star in the hotel sky!

International flair for the Balkan metropolis.

New city hotel, part of the prestigious Falkensteiner hotel chain is located in Belgrade's vibrant business and entertainment district. Close to the centre and with a great connection to the airport, the hotel offers a modern, dynamic design, comfort, excellent service and a high level of functionality. It’s conference space is an excellent choice for improving your business and the perfect place for organizing various events - from banquets to weddings! This hotel is perfect for business travel as well as for a sightseeing of this new booming metropolis in the Balkans. 

 

Cashback prednosti se ne obračunavaju na sve proslave koje uključuju popuste i pakete.

Ne možeš da pronađeš svoju kupovinu kod partnera Hotel Falkensteiner?

* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.