Apollo bike

Cashback & Shopping Points

  • 1% Cashback + 8% Na iznos tvoje kupovine
  • PRIHVATA SE
    Scan & Go
    myWorld Card

Kontakt

Opis

"Apollo bike" je prva maloprodaja u Srbiji koja je u svom asortimanu uspela da objedini ponudu tri najveća prozivođača bicikala kod nas. Pored njih u asortimanu ponude nalaze se i rezervni delovi, dodatna prateća oprema kao i fitnes sprave renomiranih brendova.

Kako je kod nas zadovoljstvo kupca uvek na prvom mestu maksimalno smo se potrudili da u svakom trenutku imamo na lageru gotovo sve iz ponude zahvaljujući čemu će se bicikl ili drugi proizvod koji kupite kod nas već u roku od 48 časova naći na vašoj adresi bilo gde u Srbiji.

Ponosni smo na činjenicu da je, za razliku od drugih maloprodaja i veleprodaja, kod svakog bicikla pre slanja odrađen "nulti" servis čime je on spreman za vožnju onog trenutka kada stigne na vašu adresu.

U skladu sa tehnologijom i modernim trendovima Apollo bike je u okviru svoje web stranice postavio i "online shop" gde ćete na vrlo jednostavan način lako pronaći sve proizvode koje nudimo sa svim potrebnim detaljima.

Ono u čemu je Apollo bike jedinstven u Srbiji jeste usko specijalizovan web portal za prodaju dečijih biciklova. Na njemu ćete pronaći dečije bicikle, tricikle, guralice, pvc vozila, vozila na akumulator, romobile, rolere i dodatnu opremu namenju isključivo deci. Na istom ovom portalu pronaći ćete pomoć i informacije kako izabrati detetu bicikl ili neki drugi proizvod koji će mu najviše odgovarati.

Ne možeš da pronađeš svoju kupovinu kod partnera Apollo bike?

* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.