Dental studio

Cashback & Shopping Points

  • 2% Cashback + 8% standard
  • 3% Cashback + 8% Usluga hijaluronskih filera
  • PRIHVATA SE
    Scan & Go
    myWorld Card

Kontakt

Uslovi

23% Prednost za člana na usluge hijaluronskih filera!

Opis

Privatna stomatološka ordinacija Dental Studio već više od 25 godina neguje tradiciju u stvaranju lepih i zdravih osmeha sa svojim timom stručnjaka.

Ono što nas razlikuje od ostalih stomatoloških ordinacija je što uz standardne usluge svih vrsta, poseban značaj pridajemo potpornom aparatu zuba na najvišem nivou, i sagledavanju stomatoloških problema u celini, a ne samo problemima na zubima pojedinačno.

Takav pristup sagledavanja šire slike omogućava kvalitetnije rezultate, a samim tim veći i dugoročniji uspeh naše terapije.

Zahvaljujući stalnim ulaganjima u najsavremenija znanja i metode, kao i korišćenjem najkvalitetnijih materijala koji postoje u svetu, obezbeđujemo Vam garanciju na sve vrste radova u periodu od 1 - 10 godina.

Nasmejan i zadovoljan pacijent je imperativ u našoj stomatološkoj ordinaciji.

Zato iza sebe imamo već hiljade zadovoljnih pacijenata koji su najbolja potvrda našeg rada, i naša preporuka na koju smo najviše ponosni.

Zakažite termin za besplatan pregled, kako bi se kroz prijatan razgovor uverili u naše znanje i profesionalnost uz koje stvaramo blistave osmehe.

Radujemo se Vašem dolasku!

Napomena:

23% Prednost za člana na usluge hijaluronskih filera!

Ne možeš da pronađeš svoju kupovinu kod partnera Dental studio?

* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.