Cashback & Shopping Points

  • 2 RSD + 0,008 po litru eurodiesel
  • 2,5 RSD + 0,008 po litru maxxmotion super 100
  • 2 RSD + 0,008 po litru maxxmotion eurodiesel
  • 2 RSD + 0,008 po litru maxxmotion EP 95
  • 2 RSD + 0,008 po litru EP BMB 95
  • 2 RSD + 0,008 po litru LPG
  • 5% + 1 Shop & Gastro
  • Cashback i Shopping Points dobijaš proporcionalno od prvog dinara. Navedeni broj SP odgovara kupovini u iznosu od 12000 RSD.
  • PRIHVATA SE myWorld Card Original vaučeri

Uslovi

Obavezno proverite da li je bar-kod sa vaše myWorld kartice aktiviran za kupovine na OMV benzinskim stanicama na service.rs@myworld.com ili +381 11 655 73 90. Bar-kod se automatski deaktivira u slučaju da nije korišćen duže od godinu dana.
Od momenta upućenog zahteva do aktivacije kartice može proći do 30 dana.

Benefiti za članove se ostvaruju za kupovinu svih vrsta goriva, toplih napitaka iz VIVA programa, OMV Caristal tečnosti za stakla, OMV BIXXOL ulja i maziva, sve usluge pranja vozila dostupne na OMV stanicama.
Članske prednosti se ne mogu kombinovati sa benefitima ostalih programa lojalnosti (Save&Drive, ROUTEX…), te se ne mogu ostvariti na kupovine obavljene platnim karticama OTP Bank grupacije (OTP, nekadašnja Vojvođanska banka).
-------------------------------
Make sure that the barcode of your myWorld Card is activated for purchases at OMV fuel stations. Please send us an e-mail at service.rs@myworld.com or call us on +381 11 655 73 90. There could be a necessary 30 day period for the activation of the myWorld card from the moment of the received request.

Member benefits are valid for the purchase of all fuel products, hot drinks from the VIVA program, OMV Caristal liquids for glass, OMV BIXXOL oils and lubricants, and all vehicle wash services available at OMV.

Opis

OMV je na tržište Srbije ušao 2001. OMV Srbija trenutno ima 61 benzinsku stanicu i tržišno učešće od oko 10% u Srbiji. OMV benzinske stanice su multifunkcionalni servisni centri – benzinske stanice za ljude i vozila. OMV potrošači na njima mogu da se snabdeju gorivima, mazivima i uslugom pranja automobila, a kao dodatak, 56 VIVA prodavnica nudi brze obroke, osveženja i širok asortiman dodatnih usluga. OMV Srbija direktno zapošljava 46 osoba, a kreirala je više od 800 radnih mesta u mreži.

Potrebe i želje potrošača su u središtu svega što OMV radi. Oni imaju koristi od izvanrednog kvaliteta proizvoda i izvanrednog korisničkog iskustva. Od OMV MaxxMotion Premijum goriva i OMV Car Wash-a do kafe izvanrednog ukusa i odličnih sendviča u VIVA restoranima. Zatim je tu moguće pronaći specijalne usluge, počev od menjačnica do kupovine karata za razne događaje, pa sve do usluga preuzimanja i isporuke pošiljki. OMV uvek donosi više svojim potrošačima. Cilj OMV Srbija je da pruži jedinstveno iskustvo zadovoljstva. Težnja kompanije je ponuditi više prednosti i dodatnu vrednost u svemu što se radi, a krajnji cilj je postići više od onoga što potrošači očekuju.

Ne možeš da pronađeš svoju kupovinu kod partnera OMV?

* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.