Cashback & Shopping Points

  • 2,5% Cashback Deal* Sada 2,5% umesto 1% Cashback-a važi od 15.4.2024. do 30.6.2024.
  • * Uz Cashback Deal realizuješ svoje Shopping Points i pripisuje ti se veći Cashback. Potrebno je da imaš dovoljno Shopping Points-a na svom myWorld nalogu koji mogu da se realizuju u myWorld-u za Cashback Deal. Tvoji Shopping Points se tada automatski oduzimaju sa tvog myWorld naloga.

  • PRIHVATA SE
    Original vaučeri

Opis

OMV je na tržište Srbije ušao 2001. OMV Srbija trenutno ima 61 benzinsku stanicu i tržišno učešće od oko 10% u Srbiji. OMV benzinske stanice su multifunkcionalni servisni centri – benzinske stanice za ljude i vozila. OMV potrošači na njima mogu da se snabdeju gorivima, mazivima i uslugom pranja automobila, a kao dodatak, 56 VIVA prodavnica nudi brze obroke, osveženja i širok asortiman dodatnih usluga. OMV Srbija direktno zapošljava 46 osoba, a kreirala je više od 800 radnih mesta u mreži.

Potrebe i želje potrošača su u središtu svega što OMV radi. Oni imaju koristi od izvanrednog kvaliteta proizvoda i izvanrednog korisničkog iskustva. Od OMV MaxxMotion Premijum goriva i OMV Car Wash-a do kafe izvanrednog ukusa i odličnih sendviča u VIVA restoranima. Zatim je tu moguće pronaći specijalne usluge, počev od menjačnica do kupovine karata za razne događaje, pa sve do usluga preuzimanja i isporuke pošiljki. OMV uvek donosi više svojim potrošačima. Cilj OMV Srbija je da pruži jedinstveno iskustvo zadovoljstva. Težnja kompanije je ponuditi više prednosti i dodatnu vrednost u svemu što se radi, a krajnji cilj je postići više od onoga što potrošači očekuju.

* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.