Cashback & Shopping Points

  • 1,5% Cashback + 5% Na iznos tvoje kupovine
  • PRIHVATA SE
  • myWorld Card
    Sakupite svoje Benefite tako što ćete jednostavno pokazati svoju myWorld Card. 

Kontakt

Uslovi

Članske pogodnosti ne važe za proizvode koji se nalaze na akciji. Iz obračuna ugovorene provizije takođe se izuzimaju kupovine sledećih artikala: cigarete, novine i elektronske dopune za mobilne telefone.

Obaveštavamo vas da je broj tranksakcija prilikom korišćenja myWorld kartice ograničen na 3 (tri) u toku dana. Iz tehničkih razloga, ukoliko broj transakcija prelazi navedeno ograničenje, sve transakcije tog dana biće stornirane.

Opis

Mi verujemo u prednosti, kvalitet i dostupnost lokalnih proizvoda i u malim i u velikim gradovima. Verujemo da ćemo umreženi sa komšijama i lokalnim proizvođačima hrane stvarati uspešnije i srećnije zajednice. Ponosno stojimo iza proizvoda i usluga visokog kvaliteta, jer znamo da beskompromisni kvalitet garantuje zadovoljstvo potrošača, profitabilnost i sigurnu budućnost.

Mi postojimo da bismo u zajednici sa našim komšijama i zemljacima, s ponosom, znanjem i upornošću razvijali mesto u kome živimo, povezujući ljude i deleći jedni sa drugima ono što svakome odnas treba, kroz savremenu maloprodaju.
Naša misija je svakodnevno preuzimanje najboljih proizvoda iz domaćinstava naših komšija, čime istovremeno podržavamo ekonomski održive modele poslovanja i omogućavamo da sveže, domaće i provereno postane dostupno našim potrošačima.

Ne možeš da pronađeš svoju kupovinu kod partnera PerSu?

* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.