Cashback & Shopping Points

  • 1,5% Cashback + 5% Na iznos tvoje kupovine
  • PRIHVATA SE
    myWorld Card

Kontakt

Uslovi

Članske pogodnosti ne važe za proizvode koji se nalaze na akciji. Iz obračuna ugovorene provizije takođe se izuzimaju kupovine sledećih artikala: cigarete, novine i elektronske dopune za mobilne telefone.

Obaveštavamo vas da je broj tranksakcija prilikom korišćenja myWorld kartice ograničen na 3 (tri) u toku dana. Iz tehničkih razloga, ukoliko broj transakcija prelazi navedeno ograničenje, sve transakcije tog dana biće stornirane.

Opis

Mi verujemo u prednosti, kvalitet i dostupnost lokalnih proizvoda i u malim i u velikim gradovima. Verujemo da ćemo umreženi sa komšijama i lokalnim proizvođačima hrane stvarati uspešnije i srećnije zajednice. Ponosno stojimo iza proizvoda i usluga visokog kvaliteta, jer znamo da beskompromisni kvalitet garantuje zadovoljstvo potrošača, profitabilnost i sigurnu budućnost.

Mi postojimo da bismo u zajednici sa našim komšijama i zemljacima, s ponosom, znanjem i upornošću razvijali mesto u kome živimo, povezujući ljude i deleći jedni sa drugima ono što svakome odnas treba, kroz savremenu maloprodaju.
Naša misija je svakodnevno preuzimanje najboljih proizvoda iz domaćinstava naših komšija, čime istovremeno podržavamo ekonomski održive modele poslovanja i omogućavamo da sveže, domaće i provereno postane dostupno našim potrošačima.

Ne možeš da pronađeš svoju kupovinu kod partnera PerSu?

* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.