Cashback & Shopping Points

  • 1,5% Cashback + 8% Na iznos tvoje kupovine
  • PRIHVATA SE
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Kontakt

Opis


Ponuditi kupcima kvalitetne proizvode po povoljnim cenama- to je svakodnevni zadatak zaposlenih u Premaz DOO. Zato se izboru proizvođača čija se roba nudi posvećuje posebna pažnja tako da njihovi proizvodi za unutrašnje i spoljne zidove, metale, drvo, termoizolaciju i dekoraciju zidova budu dugogodišnja rešenja, laka za ugradnju.
Kvalitetna usluga se ostvaruje dobrom komunikaciom obučenih prodavaca i kupaca, razumevanjem potreba kupaca i davanjem saveta, koje materijale i kako upotrebiti. Toniranjem boja „ na licu mesta“, kupcima se omogućava izbor velikog broja različitih nijansi boja za bojenje zidova, drveta i metala.
Isporuke se vrše na adresu kupca za područje Pančeva i Beograda, u vreme dogovoreno sa kupcem.
Obezbeđenje tehničke podrške na objektu kupca je besplatna usluga Premaz DOO koja se ostvaruje dolaskom tehničkog lica proizvođača na objekat. Kupci tada imaju priliku da ukažu na probleme na objektu i da od proizvođača dobiju rešenja za probleme u obliku specifikacije potrebnih materijala i saveta za njihovu ispravnu ugradnju.
Dostupnost za kupce je obezbeđena svim danima u nedelji.
 
Radno vreme prodavnice od 08.01.- 15.03.2019 je:
ponedeljak- petak 07- 19h
subota                   07- 15h
nedelja                  08- 12h 

Ne možeš da pronađeš svoju kupovinu kod partnera Premaz?

* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.