Auto Duga

Cashback & Shopping Points

  • 2% + 2,5 na 12000 RSD kupovine
  • PRIHVATA SE myWorld Card

Kontakt

Opis

Preduzeće AUTO DUGA DOO osnovano je 1989 GOD. Početna delatnost bila je prodaja AUTO DELOVA, da bi 1993 godine preusmerila svoju delatnost na prodaju BOJA, LAKOVA,OPREME, KOMPLETNOG AUTOLAKIRERSKOG I GRADJEVINSKOG PROGRAMA.Godine 1995 preduzeće AUTO DUGA DOO počinje saradnju sa GLASURITOM, najkvalitetnijim sistemom vodenih boja za AUTOREPARATURU. Kroz uspešnu saradnju preduzeće AUTO DUGA dobija zastupništvo GLASURITA za teritoriju Vojvodine, samim tim postavlja GLASURITOVE MIX SISTEME u razne servise.

 

Kroz dugi niz godina poslovanja u našem preduzeću su se pojavili novi brendovi, novi proizvodi, takodje top brendovi za AUTOREPARATURU, sve za Vas auto na jednom mestu. U sklopu našeg preduzeća nalazi se i profesionalna komora za špricanje automobila, kao neophodan alat za naše mušterije.

 

Pored materijala za AUTOREPARATURU u nasem preduzecu takodje imamo kompletan GRADJEVINSKI PROGRAM, vodeci svetski brend u proizvodnji fasadnih, unutrasnjih dekorativnih premaza, sa velikom ponudom tehnika, koje ce Vase zidove uciniti lepsim. Uz fasadne boje, nudimo i boje za drvo sa garanciom preko 20 godina, boje sa 0 % stetnih materija, namenjene za decje sobe, bolnice, ordinacije. 

Nudimo Vam veliki izbor TAPETA, MURALA, koje ce doprineti lepoti vaseg enterijera. U našem preduzeću Vam nudimo KVALITETNU I POVOLJNU ROBU, USLUGU NA VISOKOM NIVOU, sve to samo sa jednim ciljem, a to su ZADOVOLJNE MUSTERIJE… POSETITE NAS, ČEKAMO VAS!

Ne možeš da pronađeš svoju kupovinu kod partnera Auto Duga?

* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.