Cashback & Shopping Points

  • 1% Cashback + 5% Na iznos tvoje kupovine
  • PRIHVATA SE
    Original vaučeri

Kontakt

Uslovi

myWorld kartica se prihvata samo za plaćanje gotovinom, Maestro/bankomat karticama, a isključuje se uz istovremeno korišćenje vaučera, klijentskih kartica partnerskih firmi, kreditnih kartica, kao i prilikom kupovine Radun Avia vaučera.

Ugovorena provizija obračunava se na kupovinu svih vrsta naftnih derivata koji se nalaze u ponudi Radun AVIA benzinskih pumpi.

Za kupovinu dodatnog asortimana na Radun AVIA benzinskim pumpama, obračunava se +1% na već ugovorenu proviziju. Članske pogodnosti se neće obračunavati na kupovinu cigareta i novina, kao ni za kupovinu naftnih derivata i dodatnog asortimana u danima akcijskog popusta.

Za pravna lica-kupce na Radun AVIA pumpama, nije moguće korišćenje myWorld kartice u kombinaciji sa odloženim plaćanjem.

Opis

Dolazak AVIA na tržište Srbije označilo je ulazak naše zemlje u svet obima i kvaliteta poslovanja po evropskim standardima.

AVIA svojim potrošačima obezbeđuje gorivo obogaćeno aditivima koji čuvaju motor automobila, poboljšavaju sagorevanje, smanjuju potrošnju goriva, povećavaju oktanski broj, otklanjaju talog sa pumpe, dozatora, ventila, sprečavaju koroziju, povećavaju snagu uz smanjivanje vibracije i buke motora, a produžavaju radni vek katalizatora.

U asortimanu Radun AVIA pumpi možete naći:

MB-86, MB-95, MB-98, BMB-95, D2 DIZEL, EKO 3 DIZEL, EVRO DIZEL, MAZUT S, TNG, BIt 60, PRIMARNI BENZIN.

 

* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.