Cashback & Shopping Points

  • 3% Cashback + 12% Na iznos tvoje kupovine
  • PRIHVATA SE
    myWorld Card

Kontakt

Uslovi

myWorld kartica se ne prihvata u kombinaciji sa popustima iz Bomar loyalty programa.

Opis

BOMAR je jedna od vodećih kompanija u Srbiji u oblasti prodaje satova, nakita i optike. Možemo se pohvaliti višedecenijskom uspešnom saradnjom sa vodećim svetskim proizvođačima satova i nakita, odlično razvijenom distributivnom mrežom širom Srbije koja obuhvata preko stotinu prodajnih mesta naših partnera u zemlji. Duže od dve decenije strastveno i predano biramo najbolje internacionalne brendove, vodeći računa da zadovoljimo sve povode, ukuse i tipove kupaca. Posebno smo ponosni na tim profesionalaca u kojem su spojeni mladost i iskustvo, a merilo našeg uspeha jeste Vaše zadovoljstvo.

 

U BOMAR-u Vas očekuju odabrane kolekcije poznatih svetskih brendova:

LONGINES, TAG HEUER, GUCCI, FREDERIQUE CONSTANT, HAMILTON, CERTINA, TISSOT, VICTORINOX, MOVADO, TRUSSARDI, CALVIN KLEIN, ROAMER, SWISS MILITARY, WENGER, ZEPPELIN, CITIZEN, SUUNTO, CASIO, JACQUES LEMANS, POLICE, POLICE NAKIT, GANT, GUESS, GUESS NAKIT, PIERRE LANNIER, TIMBERLAND, SUPERDRY, INVICTA, FRENCH CONNECTION, MORGAN, DAISY DIXON, DANIEL WELLINGTON, HOUSE OF FLORRIE, ELLE, ESPRIT, ALPHA SAPHIR, CHARACTER KIDS, S.T. DUPONT, MORELLATO, VICTORINOX NOŽEVI, ZIPPO UPALJAČI ...

 

Naša ponuda obuhvata i široku paletu narukvica za satove od različitih materijala: kože, metala, gume, silikona - poznatog italijanskog proizvođača MORELATTO.

Posebno smo ponosni na naš specijalizovani servis koji pruža kompletnu uslugu u domenu održavanja i servisiranja svih satova iz BOMAR portfolija, ali takođe i satova drugih proizvođača.

Pod motom OČI SU STVAR POVERENJA, BOMAR Očne kuće već više od dve decenije vode brigu o zdravom i oštrom pogledu naših sugrađana. Zadovoljstvo desetine hiljade naših klijenata najbolja su nagrada za takav rad i zalog za budućnost. Zahvaljujući njima BOMAR je izrastao u jednu od vodećih očnih kuća u Vojvodini. Širok izbor dioptrijskih naočara vodećih svetskih proizvođača, kao i dioptrijskih stakala, kontaktnih sočiva i sredstava za odražavanje n araspolaganju su Vam u svakom trenutku. Naš stručni tim veruje, zna i može da opravda Vaše poverenje i da vidi i bude ispred ostalih.

 

Više informacija potražite na: www.bomar.rs

Ne možeš da pronađeš svoju kupovinu kod partnera Bomar?

* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.